Dr.Bradley NelsonKvantumfizikaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Az emberi energiamező

Megosztás/Share:
Az emberi energiamezőNéhány évtizeddel ezelőtt a tudományos világ általánosan tagadta bármiféle emberi energiamező létezését. Azóta a tudósok véleménye teljesen megváltozott. Most már teljes biztonsággal tudják, hogy az energiamező létezik. Az új technológiának köszönhetően képesek ezt igazolni és hitelesíteni. Létezik például egy SQUID magnetométer nevű eszköz, amely képes mérni a test biokémiai és fiziológiai aktivitásakor keletkező apró mágneses mezőket. 
Ennek a szerkezetnek az alkalmazásával a tudósok megtudták, hogy a test minden szövete és szerve különböző, egyedi mágneses rezgést mutat. Ezeket biomágneses mezőknek nevezzük.
Bár ezt most még nem minden egészségügyben dolgozó orvos fogadja el, megállapítást nyert, hogy a biomágneses mező a test körül sokkal pontosabb képet nyújt a páciens egészségi állapotáról, mint az olyan hagyományos szerkezetek, amilyen az EEG (elektroenkefalogram) és az EKG (elektrokardiogram). 
 
A tudósok ma már azt is tudják, hogy a szív elektromágneses mezője olyan erős, hogy pontos mérés végezhető közel egy méter távolságra a testtől. A mérést a test és az elektromágneses mező bármelyik pontján el lehet végezni, mivel a mező maga egy háromdimenziós vagy holografikus adathálóban tartalmazza az információt. A mai orvosok azt tudják, amit a professzoraik tanítottak nekik, akik szintén a professzoraiktól tanultak, és így tovább. A nyugati orvoslás empirikus, vagyis tapasztalaton alapul. Ha valami nem észlelhető, az nem bizonyítható. Ha nem bizonyítható, akkor valószínűleg nem is létezik. 
Azonban azon orvosok közül, akik árnyoldalai ellenére is a nyugati orvoslást követték, sokan álltak a történelem során született briliáns felfedezések mögött. Jeleskedtek a precíziós tesztelés fontos módszereinek kifejlesztésében, áttöréseket értek el sebészeti eljárásokban és fejlett technológiák alkalmazásában. Az ilyen fajta eljárásoknak rengeteg előnyük van, ugyanakkor hátrányuk is. Az 1940-es években dr. Harold Saxton Burr, a Yale elismert kutatóorvosa, azt állította, hogy a betegséget a test energiamezőjéből meg lehet állapítani, jóval azelőtt, hogy a fizikai tünetek megjelennének. Annak ellenére, hogy a vizsgálathoz szükséges hozzáértéssel és technikai felszereléssel nem rendelkezett, Burr ragaszkodott ahhoz az elképzeléséhez, hogy az energiamező rendbe hozásával vagy irányításával a betegségek megelőzhetőek lehetnének. Orvos kollégái Burr ötletét valószínűtlennek és túlzottnak találták, talán mivel az orvosi egyetemen sosem tanították meg nekik, hogy ez is egy lehetőség. 
 
Az energiamező fontosságát még mindig nem veszik számításba a hagyományos nyugati orvoslásban, és így a páciens, mivel a betegsége mögöttes oka nem kap megfelelő figyelmet, gyakran feleslegesen szenved. Manapság az emberi energiamezőre összpontosító gyógyászati módszereket sokkal nagyobb tisztelet övezi, és már egyáltalán nem tartják olyan nevetségesnek, ahogyan régen. Ez részben a technológia fejlődésének köszönhető, amivel a tudósok sokkal pontosabb méréseket végezhetnek, részben pedig annak, hogy ezek a módszerek tényleg működnek. Már a modern tudományos irányzat is kezdi elfogadni a kínai orvoslásban több ezer éve ismert energiacsatornák létezését. Különösen az akupunktúra népszerű energetikai gyógyító hatása miatt, annak ellenére, hogy az orvostársadalom még 
nem érti teljesen a működését. Szintén klinikai kísérletek igazolták, hogy a kiropraktikai korrekciókkal, amelyek megszüntetik az ideginterferenciákat, hosszú távú és jelentős javulás érhető el a beteg állapotában. Ez valami olyasmi, amiről mind a kiropraktőrök, mind a kezelt betegek már réges-rég tudnak. 
Rengeteg bizonyíték létezik annak igazolására, hogy az emberi test egy energetikai, rezgő, érzelmi és spirituális entitás. Ahogy egyre többet tudunk meg az energia és az univerzum természetéről, valamint arról, hogy minden állandó kommunikációban áll mindennel, a régi mechanikus megközelítés egyre korlátozottabbnak és szegényesebbnek bizonyul. 
 
Napjainkban a gyógyászat története fordulóponthoz érkezett. A létezésünk energetikai természetét bizonyító kvantumfizikai felfedezéseknek köszönhetően egy új ajtó tárult fel előttünk. Az újabb és újabb tudományos kísérletek mind azt igazolják, hogy energiából vagyunk, és az univerzumban létezik egy működő, intelligens erő. A kutatások egyre tágítják az emberi energiamezőre vonatkozó tudásunk határait. Hiszem, hogy ezáltal majd jobban megértjük az emberi gondolat energetikai működését, és végül – az általa okozott kár miatt – a bennragadt érzelmek jelenségét is elismeri a tudományos világ.
A technológia folyamatos fejlődésével a tudósok és az orvosok szükségszerűen fel fogják ismerni, milyen fontos a test egyensúlyának fenntartása. Az alternatív gyógyászat által már alkalmazott mágneses és energetikai gyógyítás remélhetőleg beleolvad a hagyományos gyógyításba, és együtt a kettő majd a legjobb, legalaposabb és legtapintatosabb módon gyógyíthat. Az emberi test energiájának tanulmányozásából még nagyon sokat tanulhatunk, és mi vagyunk azok, akik ebből nyerhetünk. Ne feledjük, a tudósok nemrég még azt sem ismerték el, hogy az emberi test energiamezővel rendelkezik, nemhogy az egészségünk is teljes mértékben ettől függ! 
Minden gyógyászati módszer igazolható, és megvan a maga helye. A jövőben egy olyan világot látok, ahol a legjobb lehetséges megközelítéseket fogják összekombinálni, hogy abból a lehető legtöbb legyen kinyerhető.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Dr.Bradley Nelson: Emotion Code

Related posts

Jézus tanításai: Éva és a Kígyó

Sandal

A Kozmosz csodálatos elrendezése

Sandal

Így reagál rezgésterünk a híradóra és a napilapokra

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .