AngyalokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásÜzenetek

Angyali üzenet: Válaszd azt az utat, mely nem csak neked szolgál, hanem másoknak is áldást hoz

Megosztás/Share:

Angyali üzenet: Válaszd azt az utat, mely nem csak neked szolgál, hanem másoknak is áldást hozAz igazság az, hogy nincsenek abszolút jó döntések vagy helyes utak, csak az, ami harmóniába hoz téged. Engedd, hogy a belső bölcsesség vezesse választásaidat, azokat az ösvényeket követve, melyek rezonálnak a lényeddel. De közben figyelj arra, hogy másnak ne árts döntéseiddel. Emelkedj fel egy magasabb nézőpontba, és válaszd azt az utat, mely nem csak neked szolgál, hanem másoknak is áldást hoz. A valódi helyes út az, ami egyensúlyt teremt és az egész létezés harmóniáját támogatja. Ebben a végtelen univerzumban minden út lehetőséget hordoz, és minden döntés egy különleges tapasztalat része. Ahogy lépdelsz az élet ösvényein, engedd, hogy a belső iránymutatás vezessen téged. Légy tudatában annak, hogy minden gondolatodnak és választásodnak következményei vannak, nemcsak számodra, hanem a nagyobb egészre nézve is – globális szinten. Az igazi bölcsesség abban rejlik, hogy összhangban vagy önmagaddal és a körülötted lévő világgal. Amikor ezt a harmóniát megtalálod, az utad világossá és könnyűvé válik.
Írta/Átadta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)

www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Csatlakozz te is az Angyalok Fénye oldalhoz és olvass még több angyali üzenetet, vagy olvasd vissza őket, hogy még több inspirációt, hitet, és szeretetet kapj általuk: 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több angyali üzenetért, hála üzenetért, angyali segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalamra! Csatlakozz PINTERESTEMHEZ és INSTAGRAMOMHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Színek jelentései: Fehér

Sandal

Ki nem öregszik meg?

Sandal

Szeretni tudás

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .