Előző életekSpirituális tippekSpiritualitás

4 jel, hogy valakit már előző életedben is ismertél

Megosztás/Share:

4 jel, hogy valakit már előző életedben is ismertélIsmerős az az érzés, amikor először találkozol valakivel, de szinte azonnal egy hullámhosszra kerültök? Amikor minden apróságban egyezik a véleményetek, bármiről tudtok beszélgetni, és hiába a pár napos (sőt, néhány órás) ismeretség, nem létezik számotokra a kínos csend? Az egész kissé olyan, mintha már találkoztatok volna – ami persze elképzelhetetlen, hiszen hogy is felejthetnéd el ezt a különleges személyt? Pedig bármi megeshet; még az is, hogy egy korábbi életben már egymásba botlottatok! Itt van 4 jel, aminek a segítségével te is beazonosíthatod, nálatok mi a helyzet.

Rögtön úgy érzed, hogy kötődtök egymáshoz

Alig ismeritek egymást, de máris úgy érzed, hogy bármit megoszthattok egymással. Míg másoknak hosszú hónapok vagy évek után tudtál 1-1 rossz emléket vagy élményt, addig neki szinte rögtön képes voltál megnyílni. Miért?

Valószínűleg az lehet az oka, hogy a lelked felismerte ezt a személyt, és pontosan tudja, hogy egy korábbi életedben hihetetlenül is szeretted és/vagy teljesen megbíztál benne. Ez egyébként nem feltétlenül jelenti azt, hogy egykor szerelmesek voltatok egymásba. Az is lehet, hogy nagyon közeli barátok voltatok egy előző életben; a lényeg, hogy nem csak szimplán jól kijöttök egymással, hanem rögtön egy hullámhosszra került a lelketek!

Mintha mentálisan összekapcsolódtatok volna

Persze ez alatt nem azt értjük, hogy a gondolat erejével üzengettek egymásnak, megspórolva a telefon használatát. Ez valójában jóval összetettebb ennél. Például üldögélsz a szobádban, és épp rá gondolsz, amikor hirtelen megcsörren a mobilod, és felvillan a neve a képernyőn.

Vagy beszélgetés közben előre tudod, hogy mit szeretne mondani, pedig még csak bele sem kezdett a témába. Sőt, még az is előfordulhat, hogy hiába vagytok egymástól több száz kilométerre, pontosan megérzed, milyen hangulatban van pont. Ezt a fajta összekapcsolódást hihetetlenül nehéz elmagyarázni másoknak, és még ennél is nehezebb megszakítani.

Felismered a szemeit

Amikor elmerülsz a tekintetében, rögtön egyfajta déjà vu érzés uralkodik el rajtad. Mintha már minimum 1millió alkalommal pillantottál volna bele a szemeibe! Tudtad, hogy néhány legenda szerint hiába éltél végig már például 4-5 életet is, hiába változott a tested rendszeresen, a szemeid mindig ugyanúgy néztek ki?

Méghozzá épp azért, hogy ha egy “ismeretlen ismerőssel” összefutsz valamikor, ennek segítségével képesek legyetek lelkileg felismerni egymást.

Nagyon intenzív a kapcsolat

Sajnálatos módon sokszor előfordul, hogy egy kapcsolat lángokkal ég már a legelső pillanattól kezdve, de ugyanilyen gyorsan ki is alszik a tűz pár hónap vagy hét alatt. Ha te is ebben a helyzetben találtad magad, de fogalmad sincs, miért alakult így, most eláruljuk, mi lehet a magyarázat.

Valószínűleg a korábbi múltatokban maradt egy elrendezetlen ügyetek, és nem volt szükségetek hosszú időre ahhoz, hogy ezt végleg be tudjátok fejezni. Egy rövid, de annál intenzívebb kapcsolat mindkettőtöknek meghozta azt a fajta lezárást, ami elengedhetetlen volt a továbblépéshez. És tudnod kell: rengeteg esetben épp ez az, ami segít elindulni az álmaitok eléréséhez!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

facts

Related posts

Ikerlángok és Lélektársak

Sandal

Dr. Joe Dispenza – Egészségileg (4. rész) /VIDEÓ!/

Sandal

8 probléma, amit csak az igazán öreg lelkek értenek

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .