AngyalokSpirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tanításokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásÜzenetek

Angyali üzenet: Tárd ki a szíved és engedd be a fényt

Engedd meg, hogy szíved kitárulkozzonAz igaz szív vágyainak valóra váltása hozhat mélyebb örömöt és lelki békeállapotot számodra. Ezen okból kifolyólag eljött az idő, hogy őszintén meghallgasd, amit a lelked sugall. Ez a pillanat az utad megerősítéséhez vezet.

Ahogyan érzékenységed növekszik az energiák és a láthatatlan dimenziók iránt, megnyílik előtted az összefonódás rejtelme. Engedd meg, hogy szíved kitárulkozzon. Nyíljon meg a feléd áradó bőség előtt, és fogadd el azt mély hálával és elfogadással, amely a lét minden szegletéből feléd áramlik. Ahogyan belső világod egyesül az univerzummal, úgy találkoznak benned a múlt és a jelen misztikus harmóniái.

Az időtlenség és a változás áramlásában rá fogsz ébredni a tudásra. Engedd, hogy a belső csend mélyén megszólaljon a megértés és a spirituális megvilágosodás dallama, mint egy örökké folyó patak, amely a lét titkait hordozza magában. Ezen az úton a magányosság illúziója eloszlik, és érezni fogod, hogy mindig is része vagy valami sokkal nagyobbnak és mélyebbnek, mint gondoltad volna.

A mindennapi létezésben átlépheted a hétköznapok határait, és átjárhatod a transzcendencia magasabb állapotait. A belső utazás során a tudatosság szálai összefonódnak a világegyetem hálójával, és te a végtelen lehetőségek tengerében találod magad, ahol minden pillanat egy új csillag, amely elvezet a tiszta megértés és a harmónia felé.

Ahogyan a virradat hajnalán a napfény első sugarai átölelik a Földet, úgy öleli majd át a lelkedet a felismerés és a megvilágosodás folyamata. A belső világ és a külső valóság közötti határ megszűnik, és te a létezés egységében találod meg a helyed. Ebben a végtelen táncban már nem csak befogadod a bőséget, hanem te magad is áradásban leszel, mint az univerzum örök hullámai, amelyek a teremtés örök szimfóniáját zengik.

Engedd, hogy a lélek mély forrásából fakadó bölcsesség átjárja egész lényedet, és légy jelen minden pillanatban, mint egy megvilágosodott kiránduló a végtelen tudat erdejében. Ebben a spirituális utazásban érezni fogod, hogy a Mindenség titkai már nem csupán ismeretek, hanem belső tapasztalások által valósulnak meg, és te magad is a teremtés szent ritmusával összhangban rezegsz.
Írta/Átadta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)

www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Mihály arkangyal üzenete: Képviseljétek a Krisztust önmagatokban!

Sandal

Jóga kezdőknek – Így vágj bele, és megváltozik az életed!

Sandal

Tanmese: Szerelem

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .