Byron KatieSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Amit látsz, nem a valóság

 

Amit látsz, nem a valóságAmit látsz, nem a valóság, hanem a szűrőid által torzított értelmezésed a Valóságról. Mindannyian egy pici kulcslyukon keresztül látjuk a Nagy Egész egy aprócska töredékét. Ráadásul mindannyiunk más lyukon keresztül néz. A hiedelmeink megkérdőjelezése tágítja a perspektívánkat, így képesek leszünk megérteni másokat és máshogyan cselekedni.
A világ csak annyira gyógyul, amennyire az elméd.
Amikor nem próbálunk mások kedvében járni, másoknak megfelelni, elkezdjük felismerni, mi is a számunkra jó. Csak addig szenvedünk, amíg rá nem ébredünk arra, hogy valójában semmit sem tudhatunk.
Nem a sötétségtől félünk, hanem attól, amit beleképzelünk a sötétségbe. Amint megtisztítod a múltadat, csak boldog, szeretettel teli jövőt leszel képes kivetíteni. Ekkor érted meg, mit is jelent az, hogy az univerzum barátságos.
Minden gonoszt én teremtek. A gonosz csak akkor létezik, ha elhiszem, amit rólad vagy magamról gondolok. A világ az én érzékelésemben létezik. Csak a történeteim, hiedelmeim szűrőjén keresztül látok és hallok.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Byron Katie

Related posts

A boldoggá válás titka – A boldogság 8 lépése

admin

A karma 4 törvénye, amely megváltoztatja az életed

Sandal

Személyes szeretet

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .