HálaPam GroutSpirituális idézetekSpirituális tanításokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A végnélküli erőfeszítés blokkolja az energiamezőt

A végnélküli erőfeszítés blokkolja az energiamezőtCsupán azáltal, hogy egyszerűen mindennap megállunk, és tudomásul vesszük, hogy kapcsolatban állunk  a tagadhatatlan, változatlan Jelenléttel, kezdünk megfigyelni egy mélyebb igazságot, egy boldogabb valóságot. Kezdjük észrevenni, hogy egy örökké tartó adás sugározza csendesen örömteli dallamait a zörej alatt.
A világért sem szeretném megsérteni Napoleon Hillt, a klasszikus önsegítõ könyv szerzőjét, de az igazi erő nem a gondolkodásban rejlik. Ha szeretnéd kiiktatni az agyadnak azt a nem túl szerencsés szokását, hogy végigzongorázza a múltat, és ezáltal annak megfelelő hologramot hoz létre a jelenben, akkor felejtsd el a gondolkodást. Kezdj el inkább hálát adni. Úgy értem mindenért. A számlákért, melyek csak gyűlnek. A leletért, melyre nem számítottál. A pojáca pasidért, aki előző este megivott egy egész üveg tequilát, és összehányta a vadi új Oriental szõnyegedet. Mikor ezt a fajta termékeny hálát gyakoroljuk – melyet én a
hála extrém sportjának nevezek –, rájövünk, hogy minden igyekezet, a vég nélküli erőfeszítés és a folytonos kapkodás azért, hogy nekünk is jusson hely, szükségtelen. Az igazság az, hogy ezzel pont az ellenkezőjét érjük el, és blokkoljuk az energiamezőt, mely mindig is rendelkezésre állt, hogy erőt adjon nekünk, és vezessen minket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Pam Grout

Related posts

Omnec Onec: A Vénuszról jöttem

Sandal

Sadhguru: Hogyan szüntesd meg a gondolatáradatot?

admin

Áldozati mentalitás

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .