Gondolat teremtő erejeKyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretetVonzás Törvénye

A tested egy csodálatos hely

A tested egy csodálatos hely

A tested egy csodálatos hely, egy egyedülállóan értékes drágakő. Valamilyen oknál fogva azonban – köszönhetően a világ által belénk nevelt mintázatoknak – gyakran azon kapjuk magunkat, hogy nem szeretjük a testünket vagy rosszul bánunk vele, s ezt közben sokáig észre sem vesszük. Ha valamilyen okból nem szereted a testedet, a bensődben akkor is vágyakozol ez után a szeretet után, és ez gyakran akkor tör a felszínre, amikor valami történik, vagy valami megváltozik. Hogyha szeretjük a testünket mindazért, amit tesz értünk, sokkal inkább képesek vagyunk arra, hogy jobb feltételeket teremtsünk a számára. Tinédzserkoromban… egy idő után szokásommá vált, hogy hazafelé menet zsíros, nehéz ételeket egyek. Olyan értelemben működött is a dolog, hogy szörnyen súlyosnak és álmosnak éreztem magam, de vajon ez mennyire volt kedvező számomra? Semennyire. Tudtam, hogy ez nem áll összhangban a legautentikusabb énemmel vagy a rezgésszintem emelésével. Arról van szó, hogy felismerjük, hogy amit a testünkkel teszünk, annak rendkívül nagy hatása van arra, hogy a rezgésszint tekintetében mit tapasztalunk.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Gyertya színek jelentése: Fehér gyertya

Sandal

Ho’oponopono – Ősi hawaii módszer boldogságod megteremtéséhez

Sandal

Tudatalattid hatalma: Bensőd kincsestára

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .