Állatok és a spiritualitásSpiritualitás

A macskaterápia valóság

Megosztás/Share:
A macskaterápia valóságEgy nap Londonban, egy olyan intézetben, ahol embereken alkalmazható terápiákat tanulmányoztak, egy Marta nevű macska lépett be a laboratóriumba. Ahogy elhaladt az alacsony frekvenciájú áramgenerátorok mellett, az érzékelők megbolondultak. A tudósok megmérték a macska elektromágneses mezejét, és rájöttek, hogy a macska képes volt helyettesíteni a drága generátort: a mezeje erősebb volt. Az alacsony frekvenciájú áramot krónikus gyulladások kezelésére használják.
 
Ezt a váratlan eredményt követően kísérletet végeztek: az emberek egyik csoportját alacsony frekvenciájú áramgenerátorral kezelték, míg a másik csoportnál macska volt a kezelés helyén.
Az eredmény az volt, hogy azok, akik macskaterápiában részesültek, mind meggyógyultak, míg a másik csoportban csak a betegek fele gyógyult meg. 
 
A macska szőre alacsony frekvenciájú áramot termel, míg a szőrszálak közötti érintkezés erős elektromos mezőt hoz létre. Ezek az áramlatok a gyulladás fókuszpontjára hatnak, és elpusztítják a mikrobákat.
Egy macska akár 5 modern alacsony frekvenciájú áramgenerátort is helyettesíthet. Maga a macska nem szenved kárt, sőt, tudja, mikor kell befejezni a foglalkozást, és gondoskodni magáról. 
 
A macskaterápia különösen hatékony az ízületi és nőgyógyászati betegségek kezelésében. A nők egyszerűen a hasukra helyezhetik a házimacskát, és húsz percig simogathatják, hogy terápiás hatása legyen.
A terápiás macskakontaktus javítja a vérkeringést és regenerálja a szöveteket. 
 
A macskák körömmel végzett masszázsa valójában reflexpontokra hat, hasonlóan az akupunktúrás tűkhöz.
A macskák dorombolása szintén (hang)terápia; a dorombolás erősebb, mint az ultrahangterápia (a macska maga is dorombol, hogy gyógyítsa magát, az örömdoromboláson kívül).
 
A dorombolás frekvenciasávja (25-50 Hz, 150 Hz-ig terjedő csúcsokkal) erősíti a csontokat, javítja az agyi keringést, stabilizálja a vérnyomást és a szívritmust.
 
A macskák tudják, hogyan alakítsák át a betegség energiáját, tudják, hogyan cseréljék ki energiájukat az emberi energiával (el kell mondani, hogy a macskák energiája nagyon hasonló az emberi energiához).
 
Vannak „jin”, energiahiányos betegségek (neuraszténia, ízületi gyulladás, hipotenzió, krónikus fáradtság), amelyek kezeléséhez a macskát úgy kell elhelyezni, hogy a feje a bal oldalon, a teste hátsó része pedig a jobb oldalon legyen. Ezekre a betegségekre inkább a fehér macskák lennének alkalmasak. A „jang” betegségek (magas vérnyomás, szívroham, szélütés) esetén a macskát fordított helyzetben helyezik el; ezekre a betegségekre a fekete macska megfelelőbb lenne.
A szürke és a tigris macskák „univerzálisak” és mindent meggyógyítanak, míg a vörös macskák pozitív energiával töltik fel emberüket. 
 
Van egy elmélet, amely szerint a macska az egyetlen állat, amely képes elnyelni egy kis negatív energiát, ezért látunk néha macskákat a számítógépek és elektromos készülékek tetején.
A macska érzékeli, ha az emberi test egy bizonyos pontján megváltozik az energiapotenciál, rápihen, és így sikerül egyensúlyba hoznia az emberi energiarendszert. A macskaterápia képes felszívni a belső vérömlenyeket, nem beszélve a sejtcserék helyreállításáról. Azok, akik szeretik a macskákat, kevésbé fordulnak orvoshoz, mint azok, akik kerülik őket.
 
Egy macskát nem lehet arra kényszeríteni, hogy bánjon az emberével; szeretetnek és bizalomnak kell lennie kettejük között, és a macskák nagyon érzékenyek arra, hogyan bánnak velük. A macska képes meghalni is, ha gazdája túl sok negatív energiát halmozott fel. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Happy therapy

Related posts

Hogyan jutok el az igaz szeretethez?

Sandal

A félelem és kétség eltávolítása II.: Figyelj a szavaidra

admin

A kutyák és macskák képesek látni a „láthatatlant”?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .