Spirituális tippekSpiritualitás

A karma 4 törvénye, amely megváltoztatja az életed

Megosztás/Share:
A karma 4 törvénye, amely megváltoztatja az életed

El sem hinnéd, hogy a karma ezen 4 törvénye jobbá teheti az életed!

1. Növekedés

A növekedés törvénye szerint: a körülményektől függetlenül bármikor növekedhetsz, átalakíthatod életed és megjavíthatod azt.

2. Felelősség

Az emberek gyakran meg tudják bántani a  másikat, de végülis mi magunk vagyunk a felelősek azért, hogyan reagálunk minderre. Felelősnek kell lenned a gondolataidért és a tetteidért.

3. Változás

A helyzet nem változik, amíg meg nem változtatod! Először is neked kell megváltoznod, belülről. Ezután a környezeted is átalakul!

4. Élj a jelen pillanatban!

Végül a jelen mindened, ami van. Ne élj a múltban, és ne álmodj a jövőről! A múlt már elmúlt, a jövő még nem jött el. Ezért ne gondolj rá! (Mindig a mostban, a jelenre gondolj, hogy már meg van mindened!)
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

lotuszafe

Related posts

Hogyan rajzoljunk Élet Virágot?

Sandal

Bármilyen érzéseket is melengetsz magadban, ezek vonzzák be a holnapodat

Sandal

Napi hála: Megszabadulok a régitől

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .