BőségGondolat teremtő erejeKyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A bőség egy tudatállapot

A bőség egy tudatállapot

Az Univerzum bővelkedik energiában – nincs kezdete és nincs vége. Szikra vagy az Univerzum szívéből, így következésképpen te magad is bővelkedsz mindabban, amiben az Univerzum. A modern spiritualitásban a „bőség” szó energetikailag összefügg a gazdagsággal, de a gazdagság nem mindig azt jelenti, hogy mennyi pénzed van a bankban, vagy hogy milyen egyéb anyagi javakat birtokolsz. Földlakóként hajlamosak vagyunk arra, hogy a birtokunkban lévő dolgokkal és az életünk során elért eredményekkel mérjük a gazdagságot. Amikor azonban ezt tesszük, hajlamosak vagyunk mérlegelni, vajon mennyit érünk, vagy akár alábecsülni az értékünket, és ez azzal a veszéllyel jár, hogy soha nem érezzük magunkat elég jónak. 

Tudnod kell, hogy az Univerzum nem méregeti, mennyit érsz, mivel a része vagy, és mint ilyen, lényed minden aspektusában tökéletes. És mivel az Univerzum a természeténél fogva bőséges, szerinte te is bőséget érdemelsz.
 
Minden, amid „van” ezen a Földön, csupán külső megjelenítése annak, hogy mennyire érzed magad gazdagnak belül, és soha nem lehetsz gazdag, ha szegénynek érzed magad. Írd át ezt a történetet! Gazdagabb vagy, mint gondolnád:
• Bővelkedsz a lehetőségekben.
• Tele vagy kíváncsisággal.
• Tele vagy tapasztalatokkal.
• Számtalan dolog közül választhatsz.
Ha megváltoztatod a szemléletedet arról, hogy belsőleg és spirituálisan valójában micsoda bőség áll rendelkezésedre, az hozzájárulhat a fizikai gazdagság eléréséhez és megtapasztalásához életed során.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray

Related posts

Engedd, amit igazán szeretsz

admin

Jézus tanításai

Sandal

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Merlinit

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .