BoldogságEckhart TolleSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A boldogtalanság elsődleges oka

Megosztás/Share:
A boldogtalanság elsődleges okaA boldogtalanság elsődleges oka sosem az adott élethelyzetben keresendő, hanem a róla alkotott gondolataidban. Tudatosítsd a fejedben járó gondolatokat! Különítsd el őket az élethelyzettől, ami mindenkor semleges töltésű – mindig egyszerűen olyan, amilyen. 
Mondd ki magadban: „Ez az adott tény vagy szituáció, ezek pedig a vele kapcsolatos gondolataim.” 
Ne történeteket koholj, inkább maradj meg a szikár tényeknél. Például a „teljesen tönkrementem” csupán egy szívszorító sztori, ami korlátok közé tesz, és megakadályoz abban, hogy eredményes lépéseket tégy. Az „összesen ötven cent maradt a bankszámlámon” kijelentés ellenben tény. Ha szembenézel a tényekkel, az mindig erőt ad. Légy tisztában vele, hogy az érzéseid javarészt a gondolataidból fakadnak. Ismerd fel, milyen szoros összefüggés áll fenn a gondolkodásod és az érzelemvilágod között. Ne a gondolataiddal és emócióiddal azonosulj hát, hanem a hátterüket alkotó tudattal.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Eckhart Tolle: Egység az élettel

Related posts

Szimbólumok/Növényszimbolika: Tulipán

Sandal

Mit jelent a pozitív gondolkodás?

Sandal

6 módszer életed céljának megtalálásához

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .