Louise L. HayMotivációNapi pozitív motivációSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Napi pozitív motiváció: Igenlem az életet

Napi pozitív motiváció: Igenlem az életetTudom, hogy egy vagyok az élettel. Körülvesz és átjár a végtelen bölcsesség. Ezért mindenestől az univerzumtól várom, hogy az összes lehetséges módon segítsen. Minden, amire szükségem van, máris rám vár. Több élelmiszer van e bolygón, mint amennyivel jóllakhatnék. Több pénz, mint amennyit valaha is elkölthetnék. Több ember, mint ahánnyal barátságot köthetnék. Több szeretet, mint amennyit átélhetnék. Több öröm, mint amennyit elképzelhetnék. Ez a világ mindazzal rendelkezik, amire szükségem van, és amire vágyom. Mindez az enyém, hogy örömömre szolgáljon. Az egyetlen, végtelen tudat, az egyetlen, végtelen értelem mindig is igent  mond rám. Bármiben hiszek, bármit gondolok vagy mondok, az univerzum igennel felel rá. Nem vesztegetem hát az időm negatív gondolatokra. Úgy döntöttem, hogy a lehető legpozitívabb megvilágításban tekintek önmagamra és az univerzumra. Így mondok igent  a bőségre és a lehetőségekre, mindenre, ami jó. Igent  mondok egy igenlő, igenekkel válaszoló univerzumban, és nem győzök örvendezni ezért. Hálás vagyok, hogy egy lehetek a mindenség bölcsességével és erőivel. Köszönöm neked, Istenem, hogy ennyi minden az enyém, és ennyi mindennek örülhetek itt és most.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Louise L.Hay

Related posts

Napi hála: Minden lehetséges

Sandal

10 negatív beidegződés, ami miatt nem úgy működik a Vonzás Törvénye, ahogy azt TE szeretnéd!

Sandal

Parajelenségek az állatvilágban

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .