HálaKyle GraySpirituális tanításokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A boldogság ajándék a világnak

A boldogság ajándék a világnak

Minden, amit ebben a világban cselekszel, úgy áramlik ki belőled, mint egy energiahullám. Amikor kedves, boldog és kiegyensúlyozott vagy, ez a hullám kiterjed mindenkire, aki keresztezi az utadat. És a kedvesség, amit megosztasz másokkal, végül visszatér hozzád. A „Ki mint vet, úgy arat” mondás arra utal, hogy mindenki megkapja, amit megérdemel, de mihelyt hagyod, hogy ez a meggyőződés magába szippantson, attól kezdve a félelem és a hiányérzet energiája vezet az utadon. 

 
A karma – az ok és okozat törvénye – tulajdonképpen egy spirituális eszköz, ami arra ösztönöz, hogy kedvesek és szeretetteljesek legyünk. Amikor kedves vagy másokhoz, akkor szó szerint magadhoz is kedves vagy. Amikor arra összpontosítasz, ami boldoggá tesz, az olyan, mintha kitárulnának a szíved kapui, és te átlépnél a benned pihenő szeretetbe. Amikor megtapasztalod ezt a szeretetet, a téged körülvevő embereket is beengeded ebbe a szeretetbe. Tehát minden alkalommal, amikor boldogságot és örömöt érzel, lehetőséget adsz másoknak, hogy ők is érezhessék ugyanezt. A boldogságod egy gyógyulási hullám az egész világ számára.
Arra születtél, hogy boldogulj. 
Azért vagy itt, hogy ragyogj. 
Legyen célod az öröm megosztása, bárhol is jársz. 
Ma arra bátorítalak, hogy ismerd fel azokat az egyszerű dolgokat, amelyek boldoggá tesznek. Amikor boldog vagy, megemeled a rezgésedet, és hozzájárulsz ahhoz, hogy mások is megemeljék a saját rezgésüket. A boldogság erősen fertőző. Gondolj csak bele – amikor valaki elkezd mosolyogni, az téged is mosolygásra késztet, igaz?
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray

Related posts

A biztonságérzet a gyógyulás és változás hullámát hozza létre

admin

Színek jelentései: Ibolya

Sandal

Ho’oponopono – Ősi hawaii módszer boldogságod megteremtéséhez

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .