Radleigh ValentineSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A benned rejlő varázslat: Mi tart vissza?

A benned rejlő varázslat: Mi tart vissza? Varázslatos Teremtő vagy – komolyan, semmi kétség –, de olykor fel kell hagynod a saját magad akadályozásával, hogy visszaszerezd a benned rejlő mágikus erődet és valóra váltsd a vágyaidat! A blokk arra utal, ami csapdában, vagy legalábbis a csapdába esettség illúziójában tart. Más szóval, ez a saját varázserőd akadályozásának egyik módja. A blokkok, amelyek csapdában tartanak téged, három típusba sorolhatók: megbánás, önvád  vagy ítélkezés, valamint engesztelhetetlenség.
 
MI TART VISSZA?
 
Ahhoz, hogy lendületben maradj, el kell engedned a múltat. Ha mindig arra összpontosítasz, ami elromlott, valamint az életed azon jellegzetességeire, amelyek nem felelnek meg az elvárásaidnak, akkor nehéz lesz hinned abban, hogy a dolgok változni fognak. Ha folyton visszafelé tekintgetsz, akkor sosem lépsz előre. Életed során lesznek boldog pillanataid is – olyan tökéletesen örömteli időszakok, amelyekben szívesen eléldegélnél az idők végezetéig. De nem élhetsz a múltban. Lehet, hogy képes leszel sikeresen újra megteremteni néhány hasonló pillanatot, de miután kifejezésre juttattad érte a háládat, tovább kell lépned. Összpontosítsd a benned rejlő varázslatot arra, hogy életed során teljesen új boldog pillanatokat teremts. Soha ne hagyj fel az új és izgalmas pillanatok teremtésével! Végtelen isteni teremtőenergia vagy. A következő tennivalód, hogy elismerd a saját drámázásra valóhajlamodat. Tudom, hogy a legtöbben azt mondják, nem kedvelik a drámázást, és amilyen gyorsan csak tudnak, kimenekülnek belőle. Ennek ellenére fontos, hogy ülj le, és valóban gondold át a drámázáshoz való viszonyodat. Sokszor azok, akik azt állítják, hogy utálják a drámázást, tömik magukba, mint a cukorkát! Tegyél úgy, mintha épp most értesültél volna valamiről. Nem olyan nagy, örömteli hírre gondolok, mint például hogy „összeházasodtunk”! Lehet, hogy megadta magát az autód motorja, és most kénytelen leszel beszerezni egy új kocsit. Vagy talán rossz hírt kaptál valaki másról: „Hallottad, hogy Marie elhagyja a férjét?”. Ha veled vagy az ismerőseiddel szerencsétlenségek történnek, és ezt te abban a másodpercben közzéteszed a közösségi médiában, és üzenetet küldesz a barátaidnak, hogy megoszd velük a rossz hírt, akkor te egy drámafüggő lehetsz. Ha fel-alá rohangálsz, és mindenkinek az életedben kibontakozó drámákkal teli, szerencsétlen történeteket újságolod, az Univerzum csak még több drámákkal teli, szerencsétlen történetet fog eléd tolni. Úgy vélem, hogy a drámafüggő társadalmunkkal kapcsolatos problémák egy része a televíziónak és a filmeknek köszönhető. A nagy drámákkal túlfűtött történetek azok, amik arra késztetik  az embereket, hogy tévét nézzenek, rádiót hallgassanak vagy színházba menjenek. A valóságshow-k különösen károsak, hiszen eltorzítják a felfogásunkat arról, hogy mi számít „normális életnek”, és hozzájárulnak ahhoz, hogy elfogadjuk azt a felfogást, miszerint az életnek drámainak kell lennie. De tudod mit? Az élet drámai! Ám lehet drámai a legboldogabb módon is. Ha például azt meséled a barátaidnak és a rokonaidnak, hogy az álmaid valóra válnak. Hát nem lenne ez egy csodálatos dráma? A negatív drámatörténetek nem tesznek mást, csak lenyomnak és visszafognak, drámafüggő csapdában tartanak, amely nem enged eljutnod oda, ahova szeretnél. Az a hited, hogy a körülményeid csapdájába kerültél, csak egy újabb negatív, drámafüggő történet. Szóval engedd el a negativitást. Csak gátolja a boldogságmágia végrehajtását lehetővé tevő képességedet.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Radleigh Valentine: Varázslatos életed megteremtése

Related posts

A gyógyító önbizalom megteremtése

Sandal

Meditáció és teremtő képzelet: Az ellazulás nagyon fontos

Sandal

A kíváncsiság megnyilvánulása

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .