Dr.Wayne DyerSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A 6 legjobb spirituális tanítás Dr.Wayne Dyer-től, ami segít önmagadon felülkerekedni

A 6 legjobb spirituális tanítás Dr.Wayne Dyer-től, ami segít önmagadon felülkerekedniAki ismeri Dr. Wayne Dyer tanításait, tudja, hogy azok nagyon hamar képesek befészkelni magukat életünkbe. Tanításai segítenek régi viselkedés mintáinkat elengedni, és példát mutatnak a szeretetre. Olyan hat tanítását olvashatod, amely milliókat inspirált.
Ezek azok, amelyek képesek életedet, és azt, ahogyan magadra tekintesz, megváltoztatni:
 
1. „Ahogyan az emberek bánnak veled, az az ő karmájuk. Ahogyan te erre reagálsz, az a tied.”
Minden, amit a világnak adunk, valamilyen formában visszatalál hozzánk. Ezért, bármennyire is úgy érzed, hogy igazságtalanul bántak veled, ne engedd, hogy ez elvegye belőled a legjobban. Válaszd azt, hogy nem reagálsz rá, vagy kapd meg magadban annak a módját, hogy a még nagyobb kedvességgel és megértéssel bánj ezekkel az emberekkel. Még akkor is, ha fáj, vagy ha úgy érzed, hogy nem érdemlik ezt meg.
 
2. „Minden, ami veled történik, vagy egy lehetőség a fejlődésre, vagy egy akadály a fejlődésed útjában. Választhatsz.”
Akárhányszor azon veszed észre magad, hogy azt kérdezed „miért történik ez velem?”, gondolj arra, hogy az univerzum egy újabb segítséget kínál fel, ahhoz, hogy segítsen neked fejlődni. Inkább kérdezd azt magadtól, hogy „mit tanulhatok ebből?” Mikor ezt a hozzáállást választod, a lehetőségeid határai kitolódnak.
 
3. „Akárhányszor úgy kezdesz egy mondatot, hogy „én vagyok”, megteremted azt, aki vagy, és akivé válni akarsz.”
Hagyd abba azt mondani azt embereknek, hogy „egy egyedülálló anyuka vagyok”, inkább mond azt, hogy „anyuka vagyok”. A szavaidnak ereje van, töltsd meg őket szándékkal. Ahelyett, hogy azt mondanád az embereknek, hogy „szeretek írni”, inkább mond azt, hogy „író vagyok”. Ha egy rossz napod van, ahelyett, hogy azt mondanád, hogy „kitartok”, mond azt, hogy „ez a nap kihívás számomra”. Mindegy mit érzel, hiszen, amit magadról hiszel, megteremtődik. Miért is ne teremtenéd meg a szavaiddal azt, amit szeretnél?
 
4. „Ha olyan személlyel találkozol, akinek a lelke nincs összhangban a tiéddel, küldj neki szeretetedből és menj tovább.”
A kapcsolatok és kapcsolatteremtés nehéz lehet, főleg miután szívünk összetört. Megtörténik, hogy kapcsolatunktól többet várunk el, mint partnerünk. Máskor meg mi nem tudunk teljes lélekkel ott lenni. Ne vegyél mindent személyesen. Van úgy, hogy lelkünk nincs összhangban más lelkével, amikor útjaink találkoznak, és ilyenkor nincs más választásunk, mint minden jót kívánni egymásnak és tovább menni. Ez ez egyik legnehezebb lecke, amit meg kell tanulni és elfogadni.
 
5. „A béke annak az eredménye, hogy megtanítod az elméd arra, hogy úgy dolgozza fel az életet, ahogyan az megmutatkozik, és nem pedig elképzeléseid szerint, amelyeket az életről alkottál.”
Sokan szakítást, válást, veszteségeket élnek meg, és sokkal többet szenvednek annál, mint amennyi szükséges lenne, mert nem tudják elfogadni azt, ami van. Minél hamarabb elfogadod, hogy, ha tetszik, ha nem, az életben éppen ott tartasz, ahol most vagy, annál könnyebben lelsz békére. Sőt, az életedet is megszereted, pont olyannak, amilyen.
 
6. „A szeretet az a képesség és hajlandóság, hogy megengedjük azoknak, akiket szeretünk, hogy azok legyenek, amit választanak, anélkül, hogy elvárnánk tőlük, hogy a kedvünkbe járjanak.”
Erre csak a tiszta, igaz és érett szeretet képes. Akik ezt már megtapasztalták, tudják, hogy felelősséggel tartoznak ennek a szeretetnek a fényében viszonyulni bárkihez, akivel találkoznak.”

Köszönjük Wayne Dyer-nek ezeket a csodás tanításokat.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

noiportal

 

filantropikum

Related posts

Gregg Braden: A mátrix keresése

admin

Az egó uralma mindenképpen meg fog törni

Sandal

Teremtő képzelet: Gyógyítás – Mások gyógyítása

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .