EzotériaSpiritualitásSzámmisztika/Numerológia

8:8:8 – Az energetikai robbanás

Megosztás/Share:
888 - Az energetikai robbanás
Mit jelent a 8:8:8?
 
A 8:8:8 fogalma az évbe lépve – már sok nemzetközi ezoterikus éves előrejelzésében szerepelt. S aki foglalkozik számmisztikával előre látja a hasonlóan fontos, kiemelt energia-kapuként megnyíló napokat minden következő évben.
 
Először is mire használják a 8:8:8 számsort?
 
2015. augusztus 8. naptári napra vonatkozva.
 
Mit is jelent a 8:8:8 fogalma?
 
Ahhoz, hogy tisztább lehessen a képed arról, hogy mit is jelent a 8:8:8 két oldalról közelítem meg számodra jelentéstartalmait. Első körben a 8:8:8 fogalom jelentését a számmisztikán keresztül világítom meg. Második körben a számmisztikai értelmezése után a globális felemelkedési folyamatban betöltött szerepe kapcsán írottakat foglalom össze.
A számmisztika szerint a 8-as a bőség szimbóluma. A bőségé, ami lehetőségek, egészség, lélektárs megtalálása, életcél beteljesítése, anyagi biztonság és siker formájában jelenhet meg az életünkbe.
 
Lehetőséget kapunk most arra, hogy kapcsolódjunk a bőség áramlásához és befogadjuk annak minden formáját az életünkbe.
 
Elengedés és gyógyulás, csodás megoldások. Ezeket támogatják ennek a napnak az energiái.
 
A 8-as triplázódása felerősíti a bőség rezgésének áramlását az univerzum összes élőlénye felé.
 
Mindez az oroszlán asztrológiai jegyében történik, ami az erőt és bátorságot képviseli.
 
Az idei jelenséget oroszlán kapunak is nevezik. Az oroszlán kapu egy másik, magasabb dimenzió felé nyílik meg, ahol magas rezgésű energiák vannak. Itt a félelem helyett a szeretet dominál. A lehetetlent a lehetséges és a végtelen lehetőségek váltják fel.
 
Bolygónk folyamatosan fejlődik és emelkedik, hogy minél közelebb kerüljön a béke, harmónia, szeretet, és bőség állapotához.
 
A mostani energiák egy kiugrási lehetőséget jelentenek a változásra, mind személyes életünkben, mind pedig globálisan.
 
Kiváló lehetőség, hogy mindannyian változzunk és emlékezzünk a szeretet és az egység állapotára, a félelem és az egó illúziói helyett.
 
Augusztusban három nap során van lehetőségünk részesülni eme kivételes segítő energiák gyógyító rezgésében:
 
Az első nap: 2015.08.08
 
A második nap: 2015.08.17.
 
A harmadik nap: 2015.08.26.
 
Használjuk ki ezt a rendkívüli energetikai lehetőséget, hogy egészséget, anyagi biztonságot, szerelmet, új állást vagy lakhelyet, új lehetőségeket, békét, harmóniát teremtsünk életünkben.
 
Társteremtőként teremtsünk együtt egy szebb, boldogabb világot:
 
1.Vizualizáld, amit szeretnél.
 
2. Töltsd ezeket a napokat különösen meghitten, szeretetben.
 
3.Törekedj az elfogadásra, rakd bele a szereteted a világba!
 
4.Tudatosan válaszd meg gondolataidat és törekedj, hogy magadról, helyzetedről mindig szeretettel beszélj.
 
5.Ne panaszkodj, lásd meg inkább miért lehetsz hálás!
 
6.Mondj köszönetet a legapróbb dologért is, amivel az Isten megajándékozott.
 
7.Szeresd magad! Ezzel kezdődik minden…
 
I. 8:8:8 – számmisztikai értelmezés
 
A 8:8:8 számsor első tagjának jelentése az évszámra utaló – számmisztikai eszencia összeg – 8-as. A második a hónap száma, azaz augusztus, a harmadik pedig a nap száma, ami szintén 8-as. Ilyen együttállás 9 évente van egyszer. MOST VAN itt az ideje megdolgozni tehát ezt az adott minőséget, a 8-as minőségét: a gazdagság, bőség, igazság és belső erő témáit, melynek végére megérkezünk a végtelen szeretetbe.
 
A nap üzenete röviden: szíved valóságát, a végtelen szeretetet megteremtve juthatsz anyagi-lelki-szellemi gazdagsághoz.
 
Emberi időciklusainkban a numerológiai törvényszerűségek szerint 9 éves életciklusokkal számolunk. Az 1-9-ig terjedő alapvető számok minőségei adják az egyes adott évek lehetőségeit, megmutatják feladatiakat. Az adott évciklusok alapminőségeit a naptári év számai adják meg. Jelenleg ez 2015 azaz 2+0+1+5= 8. A 8-as szám a bőség, a gazdagság és a végtelen jelképe a pythagóraszi számmisztika értelmezésében. Jelen évünk tehát segít az előrelépésben, kitágulásban és a bőség, gazdagságba való utunk következő lépéseinek megtételében. Felhívom itt a figyelmet arra is, hogy a 8-ashoz tartozó jelentések még az Igazság és a Belső Erő is. Magyarán a személyes lélek igazságunk felismerése és kinyilvánítása a belső erőnkre való rátalálás mentén tud megtörténni. E mellett a 8-as a karma száma is. Ennek nem az eleve elrendeltség jelentése a fontos, hanem pont az ellentettje: meg kell találnunk a kiutat a saját magunk teremtette poklokból, rá kell találjunk saját igaz önvalónkra – melynek eredménye a karma (rém)álmaiból való felébredés és az örök VAN állapotába aló megérkezés. Ezt jelenti a folyamat végén a végtelenbe érkezés – a 8-as szám vízszintes síkba történő – azaz fizikai, anyagi síkon való megtapasztalása. A VAN megteremtése és megélése a fizikai, anyagi síkon is.
 
Személyes utunk itt és most a bőségbe
 
Mindezt árnyalja természetesen a személyes évünk jelenlegi száma. Ennek egyszerű a kiszámítási módja. Példának a jelen év augusztus 8-at hozom, hogy egyben azt is könnyebb legyen megérteni.
 
Jelenlegi Személyes éved Kiszámítása:
 
1.Vedd születési hónapod eszenciaszámát (mindig egy jegyre egyszerűsített szám). pl. augusztus esetében 8, szeptember esetében 9, december esetében 12 1+2= 3.
2. Vedd születési napod eszenciaszámát (szintén egy számjegyre redukálva). pl. ha 8 akkor ez is 8, ha 17 akkor összegszerűen szintén 8.-hoz jutsz.
3. Ehhez add hozzá a jelenlegi év eszencia összeg számát (egy számjegy), ami jelenleg 8.
4. Mindezeket összeadva 8 (hónap) + 8 (nap) + 8 (jelen év) = 24 ami tovább egyszerűsítve eszenciájára 2+4 = 6.
5. A végeredményben kapott eszenciaszámot a számok egyes minőségei szerint értelmezzük. Jelen esetben az most a 6-os, tehát jelen évben a feladat a Szeretet-Szív útján keresztül megteremteni a gazdagságot, jól-létet. Magyarán a nap üzenete röviden: szíved valóságát, a végtelen szeretetet megteremtve juthatsz anyagi-lelki-szellemi gazdagsághoz.
Eszencia számok jelentése vezérszavakban:
 
Aktivitás. Feladata saját teremtő erejének megtapasztalása.
Intuíció, érzékelés, érzékenység. Feladata: meghallani a saját lényegi rész szavát és ezzel a belső vezettetéssel megtanulni cselekedni.
Kommunikáció. Feladata kifejezni önmagát, saját belső lényegi részét.
Fizikai Teremtés, stabilitás. Feladata a fizikai szintű teremtés megtapasztalása, felépítés és a megszerzettek rendszerezése. Elsősorban saját stabil alapok kiépítése.
Könnyűség. Feladata: A könnyedség megtapasztalása a felszínesség helyett. A szív örömével való könnyed, játszi teremtés megtapasztalása.
Szív és szeretet. Feladata: a szívére hallgatva cselekedni, a szív-valóságát kívül megteremteni.
(Ön)Gyógyítás. Feladata: önmegismerés útján önmagát újjáépíteni, majd abban másokat is segíteni.
Bőség, gazdagság, belső erő, igazság. Feladata: a saját belső erejének felismerése érdekében a legmélyebb és a legmagasabb bugyrokat megjárni és a talált fizikai-lelki-szellemi tapasztalás kincsekből fizikai szintű gazdagságot teremteni.
Szintézis, szolgálat. Feladata: az önmegismerés és öngyógyítás folyamatát felhasználva kiteljesíteni önnön legteljesebb isteni valóját. Megvalósított ÖnMAGján keresztül szolgálni a világot – saját világát, szeretteiét és tágabb környezetéét.
A számmisztikai elemzések során mindehhez figyelembe szoktuk venni a saját ún. eredeti pénz számunkat, ami a születési dátumból számolható ki. Ezt minden résztvevővel kiszámoljuk a 8:8:8 Bőség Teremtő Nap napon>>>
 
II. 8:8:8 mint OROSZLÁNKAPU
 
A globális felemelkedés folyamatában az oroszlánkapuk minden évben fontosak voltak ezidáig is. Összességében egy folyamatot ölelnek fel, mely az 1:8:8-al “kezdődött” 2006-ban. Idézőjelbe raktam a kezdődöttet, mert valójában már az egyiptomi ezoterikus kultúrában is kiemelt szerepet tulajdonítottak az OroszlánKapuknak. A végtelen szeretetbe visszaemelő energiakiáradások minden évben egy-egy újabb életterületet segítenek átfényesítenünk. Jelenleg a 8-as minőség terében a fent leírtakban összegzett végtelen szeretetből a szív útján kinyíló anyagi szintű megteremtését segítik.
 
Az Oroszlánkapu idején (július 26-augusztus 12 között) a mi Naprendszerünk napja együtt áll a Szíriusz csillagával és a Galaktikus Központi Nappal. Ez a portál minden évben különleges lehetőségeket nyit ki számunkra a szellemi teljesség anyagba teremtésének útján. Maga az Oroszlán – mint zodiákus jegy – az isteni individuális megnyilvánulásának útját jelképezi – tanítja szülötteinek. Maga az oroszlán hónapja (amikor a napunk az oroszlán állatövi jegyben jár, ébreszti a testünkben az oroszlán nemes jegyeit és aktiválja legfontosabb feladatát:
 
1. Önmagadon uralkodom, ahelyett, hogy másokon uralkodnék. Fő kihívása: hogyan tudom úgy uralni ösztöneimet, egómat és lényem egészét, hogy azokat jól megélve (tehát nem elfojtva) az istenit szolgálva teremtsek a Földön.
 
2. Ahol irányítok, vezető szerepben vagyok és “uralkodnom kell” ott szeretetem legyen másokat tápláló vezérlő elvem. Fő kihívása: hogyan tudom szeretetemmel, lényemmel és erőmmel táplálni, felemelni és saját erejükbe segíteni a környezetemet. Hogyan tudok szolgálva vezetni, uralkodni másokért?
 
3. Életemet az Isteni Törvény vezérli. Fő kihívása: hogyan tudok a beépült hitrendszeri mintákat, ítélkezéseket, egó csapdákat önmagamban feloldva újra kapcsolódni (és kapcsolatban maradni!) Isteni Lényegemmel. Komoly kihívásokat hoz mindez a földi törvények, jogrendszer, erkölcsi rendszer és dogmák valamint az isteni való törvények között, melyek nem egymás leképeződései az elmúlt történelmi korokban.
 
Minden év Oroszlán Kapuja portálként becsatornázza a Földre a kozmikus és galaktikus fény kódokat, melyek a következő év során segítenek az életünk uralásában, irányításában.
 
Ilyen módon az Oroszlán kapu fénykapuként működik és visszakapcsol őseredeti lélek kódjainkhoz. Hozzásegít bennünket önMAGunk isteni fényvalónk szerinti megvalósításában, kiteljesítésében. Hogy, a vagyok, AKI vagyok a földi valóságban is megvalósuljon, s ami fent, az lent lehessen, s ami belül az kívül is megjelenjen.
 
Az OroszlánKapu (július 26-augusztus 12 között) és benne a 8:8:8 as nap, azaz 2015. 08.08. üzenete és egyben megdolgozni való kihívása az EGYSÉG, a MINDIG VAN, A BŐSÉG  energiájába való visszacsatlakozás, melynek útja a polaritás elfogadásán, uralásán és így a kettő kiegyensúlyozásán keresztül megvalósuló EGYet jelenti. Valójában tehát a belső erőn keresztül való isteni királyság megvalósítása saját személyiségünkben és saját életünkben. Az oroszlánban tanításaképpen életet kell adunk önnön tiszta fényünknek, isteni önvalónknak. Aztán (és nem előtte!) ennek kiárasztása és megjelenítése a külvilágunkban.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 
noionmegvalositas.hu
joportal.hu

Related posts

Csakraterápia

Sandal

Napi hála: Minden kihívás, amellyel szembenéztem, tanulsággal járt

admin

Spirituális gyakorlatok: Az írás egy mélyreható spirituális eszköz

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .