ÖnszeretetSpirituális tippekSpiritualitásSzeretet

6 lépés a lélek sebeinek begyógyításához

6 lépés a lélek sebeinek begyógyításáhozOlyan világot élünk, ahol mindenkinek komoly fókuszt kellene helyezni öngyógyításra. Fel kell ismernünk a mélyen gyökerező érzelmi felemelkedéseket, melyek létünk középpontjában állnak. A gyógyulás az előjelek és a nyugtalanság forrásának felismerésével kezdődik.
Miután felismertük, nagyon könnyű kezelni őket dokumentálással, belőlük tanulva, megszabadulva tőlük, és esetleg tovább haladva. Életünket mindaddig a célok elérése vezérli, ameddig csak emlékezni tudunk. Annyira, hogy feláldozzuk a lelki békénket, a boldogságunkat és az egészségünket a siker oltárán időnként.
 
Egy olyan világban élünk, ahol a túlóra normális, viszont az, hogy időt és energiát áldozzunk a kikapcsolódásra és a regenerálódásra, már nem fér bele. Hogyan lehetne a lehetetlent lehetségessé tenni? Ebben segít ez a 6 lépés:
 

Az Önszeretet gyógyhatású

Önmagad szeretetének ötlete egy kissé önzőnek tűnhet. Azonban az önszeretet a kedvesség és a kényelem egy fontos leckéje. Csak akkor gyógyíthatod meg a világot, ha meghallod a lelked hallhatatlan történeteit, és megnyugtatod a pezsgő szívedet. Önmagunk gyógyításával felszabadítjuk magunkat a fájdalmak alól és az előző életünk fájdalmaitól is. Ragyogóan meggyógyult lelkünk nemcsak felvilágosítja életünket, hanem felvilágosítja a világot is.
 

Végezz léleknyugtató tevékenységeket

Minden ember egyedi, így mindenki esetében különböző megoldások működnek. Ne keress hát olyan válaszokat, olyan praktikákat, amik mindenkinél működnek. Koncentrálj inkább az igényeidnek megfelelő tevékenységek megtalálására. Míg a meditáció számos embernek segít, másokat a művészet ment meg, de sokan a természetet választják kiútnak. A cél az, hogy békét találj a végrehajtott tevékenység közben. A lényeg az, hogy olyan kényelmes helyet találj, ahol megszabadulhatsz az álarcoktól, és jól érzed magad.
 

Hagyd a fájdalmat áramlani

A mélyen ülő érzelmi zavar és a fájdalom megtámadhatja a létünket. Noha gyakran láthatatlanok, fóbiák, harag és bánat formájában felszínre kerülnek. Ritkán töltünk azonban időt azzal, hogy ezeket kiértékeljük, elemezzük. Pedig szembe kell néznünk a félelmeinkkel és a fájdalmainkkal ahhoz, hogy felszabadítsuk magunkat. Ahelyett, hogy visszatartod őket, hagyd, hogy azok szabadon áramolhassanak a testedből.
 

Dokumentáld fájdalmadat

Tudtad, hogy az írás terápiás hatással is lehet rád? Az orvosok mindig leírják a tüneteket, majd ezt követi a diagnózis. Nekünk is le kell írnunk. Dokumentálhatjuk festéssel, írással vagy akár énekléssel is. Amint érzéseink nyilvánvalóvá válnak, bizonyos legitimitást kapnak. Ez azt is lehetővé teszi, hogy jobban megértsük a saját fájdalmainkat.
 

Hagyd magad gyógyulni

Ahogy betekintést nyerünk fájdalmunk forrásába, könnyebb lesz megtalálni a tökéletes módot a gyógyulásra. Van, akinek békére és a magány csendességére van szüksége, és van, akinek a családja és barátai jelenléte jelent lelki megnyugvást. Legtöbbünk azonban gyakran az öngyógyulás útján jár, anélkül, hogy tisztában lenne a diagnózis megértésével. Noha a család vagy akár a terapeuták átgondolt véleménye hasznos lehet, mi vagyunk azok, akik tudjuk, mi a legjobb nekünk. A legjobb megoldás az, ha felbecsüljük a fájdalmat, és ennek megfelelően választjuk meg az utat.
 

Meggyógyítani a világot

A világ gyógyítása csak az öngyógyulás természetes mellékterméke. A gyógyulás a világosabb és a jobb hozzáállásunk révén válik nyilvánvalóvá. Miközben gyógyulunk, felhagyunk az ítélkezéssel és a bírálással, ehelyett inkább örömmel támogatunk és segítünk másokat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a békés, harmonikus és egyesített világ sokkal fontosabb, mint bármely más önző program.
 
Tehát kezdd el gyógyítani magad, és ezzel segíts a környezeteden! A boldog én egy boldogabb világhoz vezet. A mostani káosz ellenére jobb napok várnak ránk. Ne hagyd, hogy a sötétség utat engedjen magának benned!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 

noiportal.hu

Related posts

Hétköznapi hősök: Legyetek világotok hősei!

Sandal

Hathorok: Az idővonal-ugrás művészete

Sandal

Kiderült, hogy a szív a legintelligensebb szerv

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .