Spirituális tippekSpiritualitás

5 érzés, ami valójában annak a jele, hogy változások előtt állsz

Mindenki képes megérezni az előtte álló változásokat. Olyan érzés, mint a vihar előtti csend. Persze azért vannak ennél sokkal konkrétabb jelzések is. Mutatunk neked 5 olyan érzést, amik biztos jelei annak, hogy hamarosan sok minden megváltozhat körülötted!

 

Intenzív álmaid vannak

Ha furcsa, kissé leírhatatlan álmaid vannak az utóbbi időben, az az életedben történő változásokat jelzi, amiket a tudatalatti így dolgoz fel. Az elméd az álmodban próbálja meg kezelni a helyzetet. Ne aggódj a szokatlan álmok miatt, hamarosan minden kellemes és kiegyensúlyozott lesz körülötted.

Mindig ugyanazokra a dolgokra vágytál

5 érzés, ami valójában annak a jele, hogy változások előtt állsz

Az nem biztos jó, ha mindig csak ugyanazokra a dolgokra vágyunk. Még ezekben is kell lennie néha változásoknak, hiszen úgy egészséges, ha időről időre kicsit te is és az igényeid is változnak. Talán pont azért vágy még mindig ugyanazokra, mert abban az időben, amikor elkezdődött, nem tanultál meg, nem éltél még valamit és vágy formában tér vissza az életedbe. Elméletben menj vissza az idő és próbálj meg rájönni, mi lehet az, amit nem tanultál meg. És ne feledd, a változás nem rossz dolog!

Félsz a jövőtől

A jövő nagyon messze van még ebben a pillanatban. Lehet, úgy gondolod, tartogat neked valami változást, amit nem tudsz követni, nem leszel képes megbirkózni vele, ami rossz vagy bizonytalan. De kár ezeken a dolgokon agyalni a jelenben. A jövőd pedig úgyis aszerint alakul, ahogy éled a jelen pillanatot, vagyis a változás most van. Miért félnél hát olyantól, ami még be sem következett?

Erős szomorúságot érzel

Talán a változás most a jelenedben készül elő. Történt veled valami olyan esemény, ami ezt ébresztette benned, egy csalódás vagy veszteség. A szomorúság csökkentheti a motivációt, az életkedvet, ami ha kis időről van szó, rendben is van. De ne engedd ezt túl sokáig, ne add át magadat a depressziónak vagy a kétségbeesésnek. Ha most történt veled a változás, az további változásokat készít elő. Mint aki új életet kezd vagy új lehetőségek elé néz. Tölts több időt a szeretteiddel, csinálj olyan dolgokat, amik jól esnek és boldoggá tesznek. Ereszd be a fényt és vele együtt a változásokat az is életedbe.

Konfrontatív helyzetekben találod magad

Gyakran megkérdőjeleznek mások? Még akár a barátaid is? Sűrűn veszel össze másokkal? Ezek a helyzetek a változásokra készítenek fel. De előbb meg kell lépned vagy ki kell mondanod bizonyos dolgokat. Légy őszinte és bátor, tedd meg ezeket! Ez azt jelenti készen állsz és ideje lépned. Engedd be a változásokat az életedbe!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

noiportal.hu

Related posts

25 spirituális lecke – az életről

Sandal

Jézus tanításai: Miért akarja az ego a világot szürkének látni?

Sandal

Napi pozitív üzenet: Fontold meg, mibe fektetsz energiát

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .