EzotériaSzámmisztika/Numerológia

2020 – ilyen lesz a te személyes éved a számmisztika szerint

2020 – ilyen lesz a te személyes éved a számmisztika szerint
Számolj az új évvel!
A karakternumerológia/számmisztika számításának lényege, hogy a több számjegyből álló számokat egyetlen számjeggyé redukáljuk; például:
2020= 2+0+2+0=4
A számítás alapján a 2020-as év a 4-es számhoz tartozik. Az általános jellemzőket, mivel a 4-es az év száma, a négyesnél találod.
A karakternumerológia azt mondja, hogy a nullák erősítik az előttük lévő számokat. 2020-ban a 2-eseket, vagyis sok döntést kell majd hoznunk, de mindig lesz mellettünk valaki, a segít ebben, és minden döntés hatása nagyon gyorsan be fog következni. A számjegyek összeadásával a négyes pedig azt jelenti, hogy újabb szintre kerülünk, valami új dolgot fogunk megteremteni. A 4-es a talpraesettség, a kreativitás száma, tehát érdemes kreativitásunkat fejleszteni, és folyamatosan ötletelni!
Szerintem mindenki arra (is) kíváncsi, hogy a saját életére vonatkozóan milyen fordulatra számíthat a jövő évben. Erről az alábbiakban olvashatsz. De mielőtt nekifognál készíts egy kis számítást:
  1. Melyik évben születtél? Például: ha én 1980.09.08-án születtem, akkor az én számom: 1980.09.08.=1+9+8+0+9+8=35, 35: 3+5= 8
  2. Mi az az év, amelyről infót szeretnél. Jelen esetben ez a 2020, amit már feljebb kiszámoltunk, hogy a 4-es számhoz tartozik.
  3. A te személyes éved a születési dátumodhoz tartozó szám, és az adott év összegének redukált összege, vagyis jelen esetben:
8+4=12 — (1+2) — 3
Ha sikerült kiszámolni, akkor keresd ki a számot, ami kijött és 2020-as évre, mert ez lesz a te személyes éved.

1

Ha 1-es a személyes éved
A 9 éves ciklus 1. számjegye. Egy új ciklus kezdete. 2020-banb rengeteg új kihívással és feladattal találod szembe magad. 2019-ben minden lezárul, befejeződik, révbe ér. De 2020-ban kapsz egy új esélyt az élettől: szinte az élet minden területén változás következhet be: új munkahely, új párkapcsolat is kilátásban lehet. Mielőtt átlépsz a 2020-as évre, nem árt tisztáznod magadban, hogy mit értél el eddig, ebben a ciklusban, mit zártál le, min szeretnél változtatni. Fogalmazd meg magadban (vagy akár írd is le), hogy életed mely területei szorulnak megújulásra.
Nem mondom, hogy könnyű lesz: mert ahhoz, hogy egy új dolog jöjjön az életedbe, egy régitől meg kell válni, és ez fájdalmas lehet. De az új sokkal jobb lesz, sokkal szebb lesz és általa kiteljesedhetsz. Csak próbálj alkalmazkodni!
Észrevetted már, hogy amikor az álmaidért küzdesz, sokkal nagyobb a teherbíró képességed? Úgy érzed, hogy extra energiákkal jutalmaznak meg odaföntröl? Igen, jól érzed. Ha teszel magadért, és jó úton jársz (nem a másikat eltiporva, hanem vele együtt haladsz az úton), akkor külső segítséget is kapsz.
Most megalapozhatod a jövődet: legyen hozzá önbizalmad és legyenek álmaid!
 

2

Ha 2-s a személyes éved
A 2-es szám a párkapcsolat száma is. Tehát, ha a szerelmi életedet szeretnéd, hogy jó irányba alakuljon, ez az időszak ideális a feltételek megteremtéséhez, a bizalom erősödéséhez, akár a házassághoz vagy a már meglévő kapcsolat teljes kibontakozásához, megerősítéséhez.
Egyéb ügyekben türelmet és önuralmat követel meg ez az év tőled, mert amit az első évben elkezdtél, most nagyon lassan, de annál biztosabban kezd majd beérni. Azonban legyél fegyelmezett és sose menj a dolgok elé. Várd ki a pillanatot és akkor hirtelen, robbanásszerűen beindulnak a dolgok.
 

3

Ha a 3-s év vár rád
A 3-as év is sok meglepetést tartogat számodra. Leginkább a társas érintkezés, a kapcsolatok fognak érdekelni. Elkezdesz szelektálni a barátaid között és aki nem mérettetik meg, azt útjára engeded. Ugyanakkor boldog vagy.
Az új dolgok, új emberek rendkívüli módon fognak vonzani: rengeteg új ismeretséget kötsz. Élvezed az életet (mindezzel együtt a felelősségérzeted csökken).
Teljesítményorientált vagy, és erődön felül teljesítesz. DE! Anyagi ügyekben ne hozz felelőtlen döntést, mert rosszul sülhet el. Azonban, ha így alakulna, ne keseredj el, mert a következő év majd bőven kárpótol a veszteségedért.
Fejleszd kreativitásod, legyél kíváncsi, foglalkozz művészetekkel.

4

Ha a 4-es a személyes éved
Az előző évben elég könnyelműen vetted a környezeted és a pénzügyi helyzetedet is, most mindennek megvan az ára: a kemény munka ideje jött el, kelleni fog az önuralmad!
Kicsit frusztrált leszel, a komoly erőfeszítések ellenére sem mindig úgy fognak alakulni a dolgaid, ahogy szeretnéd. Vizsgáld meg a múltadat és a jövődet is, hogy mindenképpen jó irányba tarts. Legyél felkészült és fogadd el a felelősségeket az életed, a sorost irányítását. Nem könnyű feladat, de meg kell tenned.
figyelj az egészségedre, erősítsd immunrendszered, diétázz. A fáradékonyságot sok folyadékkal, rengeteg vitaminnal és sok alvással tudod elhessegetni magadtól.
Jövőbeli sikereid múlnak ettől az évtől!
 

5

Ha az 5-ös a személyes éved
Sok lehetőség, kevés akadály! Ez a lehetőségek éve lesz számodra. Sok új barátra és segítőre tehetsz szert az idén.
A szabadság, az új kalandok ideje jött el számodra. Ha sikerült szembenézned a múlttal és elfogadni a hibáid, igyekszel jóvá tenni azokat, akkor határtalan lehetőségekre bukkanhatsz. Az év minden tekintetben jelentős változásokkal kínál meg: mind az anyagiak, a munka és családi élet terén.

6

Ha a 6-os év lesz a tiéd
A 6-s szám a karakternumerológiában a családdal, a körülöttünk élőkkel való kapcsolatokra, kommunikációra utal. Ebben az évben a családdal való törődés, a mélyebb emberi kapcsolatok kialakítása lesz a feladatod. Változtass eddig hozzáállásodon.
A megfontoltság, a tervek további megvalósításának éve ez. Lassú, de biztos előrehaladást kínál az esztendő számodra. A béke, a türelem, a szeretet megtapasztalása fog bekövetkezni az anyagi javak túlságos megléte helyett.
 

7

A 7-es év
A párkapcsolatban mindig azt mondják, hogy a 7. év a legnehezebb. Ilyenkor vagy örökre sikerül összecsiszolódniuk a pároknak, vagy szétszakadnak. Ehhez megfelelő önismeretre és alkalmazkodó-képésségre van szükség.
Az önelemzés ideje jött el, amikor is ha tudsz, próbálj meg egy kis időt távol tölteni, hogy átgondold eddig tetteidet. Végezz olyan munkát, amely mellett lecsendesedhetsz és nem a teljesítményre kell összpontosítanod.
A várakozás éve lesz számodra. Elemezd eddig életed, gondolkodj előre. Fejleszd magadat, szakértelmedet, nyelvtudásodat, önismeretedet. Meditálj, legyél laza és békés.

8

Ha a tiéd a 8-as
Vége a visszavonulásnak, önelemzésnek. Itt az ideje, hogy a befektetett energiáid meghozzák gyümölcsüket. Az ambícióid, a sikereid elérésének éve, a nagy teljesítmények időszaka következik.
Nagyon elfoglalt vagy, állandóan pörögsz, mindenhol ott vagy, ahol lenni kell. Érdemes új vállalkozásba kezdeni. Most vagy a hatalmad csúcsán!

9

A 9-es év
Valaminek a lezárása, a befejezés éve. Ez nem jelenti azt, hogy akkor most vége az életednek, de egy korszak lezárul. Ha őszinte voltál magaddal és volt elég kitartásod, akkor ebből az időszakból kihoztad a maximumot. De mostmár azzal is tisztában vagy, mit rontottál el, mit kellene (kellett volna) másképp csinálni.
Nézz körül: örülj, hogy elérted ezeket a sikereket, de vedd észre magad körül a téged körülvevő világot. Adj, hogy kaphass. Áraszd szereteted a körülötted élőkre, törődj másokkal.
Rakj rendet magad körül fejben is és (pl. feng shuival) a lakásban, irodában is.
Zárd le a múltat, tanulj a hibáidból, hogy új projektbe foghass a következő 9 évben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
lotuszcafe

Related posts

Rossz az összes horoszkóp – mikor és hol jár a Nap valójában?

Sandal

10 feng shui tipp az új évre

admin

2014. a Ló éve – A szunnyadó parázs lángra lobban

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .