Galaktikus Föderáció/CsillagtestvérekRejtélyek/TitkokUFOUFO esetekUFO felfedés/UFO aktákUFO kontaktokVal ThorVénusziakVilágok

Val Thor, a vénusz küldötte a Galaktikus Föderációtól

Megosztás/Share:
Val Thor, a vénusz küldötte a Galaktikus Föderációtól
1957-ben az amerikai Virginiában egy éjjel különös események játszódtak le.
Azon az estén több légi kikötőből jelezések érkeztek a légierőhöz, miszerint a radarok képernyőin jól követhetően egy nagyméretű azonosítatlan repülő tárgy ereszkedik méltóságteljesen Florida partjaitól néhány kilométerre az Atlanti óceán felett az amerikai légtérbe. Ezt követően a légierő parancsot kapott az  UFO felderítésére. A vadászgépek üldözőbe vették a hatalmas jelenést, a szárazföld felé terelve az óriási ismeretlen járművet. Több órás kergetőzés után hirtelen fordulat állt be az eseményekben: az UFO váratlanul ereszkedni kezdett, majd landolt Virginiában!
A jármű a Holliday Lake State Nemzeti Park egy nagy füves területén szállt le. Leghamarabb a rendőrség érkezett a landolás helyére, mivel rengeteg bejelentést kaptak a légtérben repkedő hatalmas UFO-ról.
Val Thor, a vénusz küldötte a Galaktikus Föderációtól-2A légierő és a hadsereg, valamint a titkos szolgálatok csak valamivel később érkeztek a helyszínre. Ekkora már a rendőrök „őrizetbe vettek” három furcsa jövevényt, akik elmondásuk szerint egyszerűen kisétáltak a járműből, majd hibátlan angolsággal üdvözölték őket. 
Ezt követően elmondták, hogy a Vénuszról érkeztek, és hogy a hajó legénysége velük együtt 200 tagból áll. Az egyikük Val Thor-ként mutatkozott be, azt állította, hogy ő a parancsnok, valamint bemutatta a helyettesét Jill-t (egy női testben) és egy másik tisztest, Donn-t, aki „kommunikációs szakember”-ként mutatkozott be. A rendőrök és a légierő döbbenten hallgatta a bemutatkozást, majd azonnal értesítették Washingtont. Ekkora már minden létező és „nem létező” gárda, bizottság, csoport és hivatal csatlakozott a fogadóbizottsághoz, és közben értesítették Eisenhower-t is, az USA akkori elnökét. 
Miközben a bemutatkozás zajlott, a hatalmas hajó hirtelen megemelkedett, és hihetetlen sebességgel elrepült észak felé.
 

A radaron jól le tudták követni az útvonalát: – miután a Mead tó fölé ért, „eltűnt”! Erről később Val Thor azt mondta, a tó mélyén fekvő víz alatti bázisukra repült, amely több száz éve használatban van. Elmondta, hogy a föld alatt sok bázisuk van, a legnagyobb kb. 20 km hosszú, és egy hatalmas barlang-rendszerben fekszik. Azt is elmondta, hogy a Vénuszi flotta a Föld testének északi őre, az Északi Sarkon található poláris bejárat védelmezője már több ezer éve!! 

Ezek után Jill, Donn, és Val Thor találkozott az elnökkel és egy külön bizottsággal, ahol meghallgatták őket, később egy orvosokból és tudósokból álló csoport vizsgálatinak vetették alá magukat, melyek anyaga természetesen szigorúan titkosítva lett. Ami kiszivárgott, az az, hogy a vénusziak DNS-e nem kettő, hanem tizenkettő spirálból állt,  valamint elképesztően erős izomzatuk és csontozatuk van.
A meghallgatáson elhangzottakról és a vizsgálatokról jegyzőkönyv és fotók, valamint filmfelvétel is készült. 
Jövetelük célja a következő volt:
– Azért érkeztek, hogy figyelmeztessék az emberiséget, legfőképp az USA vezetőségét.
Közölték, tudomásuk van arról, hogy évekkel azelőtt az elnök „lepaktált” egy földönkívüli fajjal, az un. „kis-szürkékkel”. Figyelmeztették az USA elnökét arra, hogy ez a faj a „sötétséget” képviseli a galaxisban. Aki eddig a szövetségesük lett, mindenki pusztulással végezte. A kis-szürkék egy un. árnyék-faj, olyan lények, akik kizárólagosan egyetlen céllal érkeznek, hogy az ő „élet-területüket” megmentendő, a kiszemelt fajt olyan tudati állapotba juttassák, amelyben a „Felébredés” helyett a tudat teljes beszűkülését és a Valósággal kapcsolatos minden csatorna szétroncsolását tűzi ki célul. Ezek után „átveszik” az emberiség tudatát, és helyettük ők élnek vele! Elmondásuk szerint ennek a fajnak a megjelenése az emberiség démonikus megnyilvánulásaira adott válasz, a „démonok” új megjelenése az emberek életében, modern köntösbe bújtatva.
Val Thor elmondta, hogy az Emberiség egy fordulópont előtt áll. Szabadon dönthet afelől, hogy a  Felemelkedés vagy „ismét” a Bukás útját választja. Közlései szerint már sokszor „elbuktunk”, de mindig kaptunk egy új esélyt a felemelkedésre. Val Thor csak megemlítette, tudomása van arról is, hogy három évvel ezelőtt már járt ez ügyben egy „küldöttség” az USA-ban (a Plejádok és Orion egyesült fajai), akik szintén eredménytelenül távoztak.
Ezek után elmesélte, hogy a Föld légterében kering egy gigantikus anyahajó (kb. 250 km hosszú !!!), amely otthont ad számtalan földönkívüli fajnak, akik kizárólag azért tartózkodnak a légtérben, hogy folyamatosan megtisztítsák a légkört, amelyet mi megállás nélkül szennyezünk. Azt is elmondta, hogy sok ezer éve folyamatos a jelenlét, de az Univerzum törvényeit követve, senki nem avatkozhat be egy bolygói Logosz fejlődésébe, csak az ehhez szükséges feltételeket biztosítják, mivel minden mindennel összefügg és kapcsolatban áll. A mi életterünk tönkretétele kihatással van minden környező és távoli „emberiségre”, azaz földönkívüli fajra.
Val Thor ezek után elmondta még, hogy sokan tudnak a földönkívüli fajok létezéséről a világon, közöttük megemlítette Richard Nixont, akit már régebben felkerestek ezzel az üzenettel. Közlései szerint sok nagyhatalom és kis ország vezetőivel volt már találkájuk a világtörténelem folyamán, melyek már több száz éve folynak, de szinte eredmény nélkül.
Végezetül elmondta, nincs szándékában egyik kormánnyal sem megosztani semmilyen földönkívüli technológiát, mivel egy idő után saját maguk ellen fordítanák az „éretlenségük” miatt. Közölte, hogy amennyiben az USA nem hagy fel a kis-szürkékkel való közös kísérletezgetéssel, a földönkívüli más fajok kénytelenek lesznek beavatkozni. Ezt követően felszólította az elnököt, hogy azonnal hagyjon fel a nukleáris energiával való kísérletekkel, mert ezzel nem csak az emberiséget, hanem az Univerzumot is veszélybe sodorja.
Ezek után a három küldöttet szinte fogolyként kezelte a Fehér Ház, de az őrök döbbenetére a vendégek szó szerint ki-be járkáltak a falakon, és még sok hihetetlen dolgot műveltek.
Aztán  egy napon Jill és Donn eltűnt. Val Thor ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy visszamentek a hajóra, mivel küldetésük már véget ért.
Ő még hónapokig a Fehér Ház vendége volt, és minden fórumot „végiglátogatott” az USA-ban és Európában is, senki nem tudott az útjában állni. Egyszerűen csak „megjelent”. Ott aztán újra és újra elmondta ugyanazokat a figyelmeztetéseket.
Egy napon aztán ő is „eltűnt”. A Pentagon még ma is őrzi erről az esetről szóló dokumentumokat.
Egy kontakt ( földönkívüli kapcsolatokkal rendelkező ember ) állítása szerint a vénusziak, a plejádok-beliek és a szíriusziak rendszeresen látogatják a Földet. A Vénusz lakói szellemi szempontból a Naprendszer kapuőrei, rengeteget dolgoznak a Naprendszer fejlődéséért. Azt állította, hogy Val Thor-ral még sok évig tartotta a kapcsolatot, és többször találkoztak a sivatagban. Elmondása szerint bizonyos indián sámánok és szellemi vezetők a Föld minden részén napi kapcsolatban állnak más fajok képviselőivel.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Érdekes gabonakör jelent meg Wiltshire-ben

admin

Óriási objektumot fotóztak a Stereo műholdjai a Nap mellett

Sandal

Milyen idős valójában a szfinx?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .