Gondolat teremtő erejeJack CanfieldRezgések/Hullámok/EnergiákSpirituális idézetekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Ugyanabból épülsz fel, amiből a Nap, a Hold és a csillagok

Ugyanabból épülsz fel, amiből a Nap, a Hold és a csillagok

Mi vagy? Energia! Ilyen egyszerű. Ugyanabból épülsz fel, amiből a Nap, a Hold és a csillagok. Két lábon járó, beszélő, emberi testet formázó intelligens energianyaláb vagy. Sejtekből állsz, amelyeket atomok alkotnak, az atomok pedig szubatomi részecskékből tevődnek össze. Hogy hívjuk ezeket a szubatomi részecskéket? ENERGIÁNAK! 

„Az univerzumban nincsenek fölösleges elemek. Mindenkinek megvan a maga helye,és a sok mozaikdarabka együtt adja ki a teljes képet.” ~ Deepak Chopra

Minden anyag energia. Energiát nem lehet a semmiből létrehozni, sem megsemmisíteni. Önmaga oka és okozata egyszerre. Mindenütt és mindenkor jelen van. Az energia állandó mozgásban van, sohasem pihen. Folyamatosan más-más alakot vesz fel. 
AZ ENERGIA KÖVETI A GONDOLAT ÚTJÁT.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 

Jack Canfield

Related posts

Csakrák és hangterápia

Sandal

Az számít, mi vagy

Sandal

Ha mély tisztelettel bánsz eszközeiddel…

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .