ÁllatszimbólumokSpiritualitásSzimbólumok

Szimbólumok/Állatszimbólumok: A delfin

Szimbólumok-Állatszimbólumok-A delfin

A delfin szimbolikája és jelentése arra emlékeztet, hogy legyél játékos, éber és ússz boldogan a fizikai és spirituális világokban.

Szükséged van arra, hogy megtanuld szeretni önmagad? Elfelejtetted, hogyan kell játszani? Elmerülsz nehéz érzelmekben és szükséged van a levegőre? A delfin, mint szellemi, totemállat és erőállat, segíthet neked! A delfin megtanít az együttérzésre, és hogyan navigálj a kapcsolatokban, miközben megőrzöd az önbecsülésedet. Mélyen ásva a delfin szimbolikájába és jelentésébe, megtudhatod, hogy ez az állat szellemi vezetőként hogyan tud támogatni, oktatni és megvilágosítani téged.

Mit szimbolizálnak a delfinek?

Az intelligenciájukról és kecsességükről ismert delfin jelentése az érzelmi vizek mélyére való elmélyülés képességéhez kapcsolódik, valamint ahhoz, hogy összekapcsolja a mennyei síkot a világgal, és érzelmi gyógyulást hozzon. Játékos és örömteli természetük a fiatalossággal és harmóniával kapcsolható össze, illetve a szeretettel és a belső gyermekünkkel való kapcsolattal.

A delfin szimbolizmusa és jelentése a következők köré épül:

Boldogság
Játékosság
Akaraterő
Erény
Humor
Teljesség
Csapatmunka
Mentális élesség
Udvariasság

A delfin békés természetét szemlélve nyilvánvalóvá válik, nem okoz konfliktusokat más tengeri élőlényekkel és emberekkel sem. Ebből a szempontból a delfint diplomatának is tekinthetjük, aki együttműködő hidakat épít az emberiség és a természet között. (A víz elemet is figyelembe véve). Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezen élőlény kapcsolatát a levegő elemmel sem. A delfin szimbolizálja a víz érzelmi oldalát és a levegő intellektuális oldalát. A delfin történelme miatt, hogy megmentett embereket a vízből vagy cápatámadásoktól, a delfin a védelmet jelképezi. A tengerészek szerint a delfin megpillantása jó előjel. Azokon a helyeken, ahol delfinek élnek, számos történetet mesélnek arról, hogy ez a teremtmény a bajba jutott halaknak is segít.

A görög mitológia szerint a delfin szellem viszi tovább a halottak lelkét a következő valóságba. Szimbolikusan ez azt jelenti, hogy a delfin az újjászületés és a megújulás jelentését hordozza. Sokan, akik a delfin energiájával dolgoznak, azt tapasztalják, hogy életük átalakul (ahol egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik). A változás folyamatában a delfin bátorságot, önbizalmat, erényt és erőt nyújt a „zavaros vizek” elviseléséhez.

Mint szellemállat és vezető, a delfin azokhoz érkezik, akiknek vissza kell szerezniük hangjukat, hatékony és őszinte kommunikációval. Ez az állat mentori szerepet tölt be azoknál, akik eltávolodtak a természet ritmusától és üzeneteitől.

Néhány „fénymunkás” úgy érzi, hogy a delfin valójában magasabb intelligenciával és ösztönökkel rendelkezik, mint az ember. Spirituális elméletek szerint valaha idegenek voltak. Mindkét esetben a delfin az önszeretet tanítását jelképezi.

A delfin mint szellemállat gyakran azokhoz jön, akiknek újra kapcsolatba kell lépniük belső gyermekükkel. A játék egészséges, a nevetés pedig gyógyító hatású. A delfin bátorít, hogy ezeket a dolgokat őrizzük, és ezáltal teljesebbé váljon testünk, elménk és lelkünk.

Amikor a delfin megjelenik az életedben, észre fogod venni, hogy fejed és szíved egyensúlyra törekszik. A delfinek nagyon intelligens állatok, de nagyszerű ösztönző képességgel is rendelkeznek. Ez megteremti a „tudást” és a belső békét számunkra.

A delfin energia segíthet a légzésben, az elengedésben és spirituális fejlődésben. Nem lehet az élet hullámaiban úszni, és igazi örömet átélni, ha a karjaid tele vannak rossz emlékekkel és érzésekkel a múltból. A delfin azért jön, hogy segítsen neked a hullámok navigálásában.

Delfin, mint totemállat

Milyen szimbólumokat hordoz a delfin, mint totem állat? Akik delfin totemmel születnek, azoknak megvan az a képességük, hogy jól érezzék magukat és tudják, hogyan kell szórakozni. Boldogságuk ragadós, és a szeretetük határtalan. A delfin totemmel rendelkező emberek védelmezik családjukat, különösen a fiatalokat, betegeket és sérülteket. A delfin gyógyító energiája önzetlen, és azt sugallja, hogy a közösség fontosabb és erősebb, mint egyénileg lennénk.

Ha megjelenik az életedben a delfin, mint totemállat, akkor olyan személyt jelképez, aki igazán otthon érzi magát a környezetében és a saját bőrében. Természetes módon segít másoknak, és empátiával fordul azok felé, akiknek szükségük van segítségre.

A világ szemléletmódja globális szemmel nézve van jelen benned. A delfin segít megérteni a világ vallásainak és filozófiáinak az összekötő kötelékeit, és fókuszban tartja azokat az elemeket, amelyek az emberiség „nagy” családjának részét képezik.

Delfin, mint erőállat

„Milyen jelentéssel bírnak a delfinek erőállatként? Amikor szomorúság és bánat hatalmába kerülsz, keresd a delfint erőállatkén. Ez az ügyes emlős megmutatja, hogyan ugorhatsz ki azon hullámok közül, amelyek fenyegetik a lelkedet. Segít, hogy újra mély és feltöltődő lélegzetet vegyél! Javítja a kommunikációt. A delfin tudja, hogyan egyensúlyozza a szavakat az aktív hallgatási készségekkel, és hogyan fejezze ki az érzelmeit hatékonyan. Figyelve a körülötted lévőkre pedig, megtalálod a legmegfelelőbb szavakat az adott helyzetre. Bízz a delfin ösztöneiben.”
Delfin Életöröm AMD promo
Delfin a spiritualitásban

A delfin szimbolizálja az új erőket és dimenziókat, amelyek képesek megnyitni a teremtés és az új dimenziók kapuit. A víz és a lélegzetvétel elengedhetetlen az élethez. A delfin pedig tanítást nyújt az embereknek, hogyan léphetnek be az „élet vizébe”, és hogyan hívják elő a légzés és hang segítségével mindazt, amire a legjobban vágynak. A tenger angyalának is nevezik őket, nem hiába. A delfin a Szíriuszt, a Fiastyúkot, a csillagok bölcsességét és a csillagvilágot képviseli. Atlantisz és Lemúria ősi kultúráinak tudását hordozzák (Lemúriához kapcsolódó nagyon ritka kristályt itt találhattok: LINK).  A delfinek a Szíriusz bolygóról érkeztek, hogy magasabb tudást adjanak át az emberiségnek. Bölcs tanítók révén segítettek, és jelenleg is segítnek abban, hogy a tengerek rezgésszintje emelkedjen. Atlantiszon telepatikus úton segítették az embereket. A delfinek ma is segítenek minket abban, hogy lelkünk valódi energiájával kapcsolatba kerüljünk, gyógyítást és örömöt hoznak életünkbe. Azokat a tiszta, nyitott embereket keresik, akikkel együtt dolgozhatnak. A delfinek a spirituális otthonunkra és fénycsaládunkra mutatnak, mindazokra az emberekre, akikkel lelki síkon rokonságban állunk és akikkel együtt járjuk az utat. A Feng shui-ban a delfin a párkapcsolatot, a szülői kapcsolatot, a gyermeket és a segítő barátokat jelképezi. Békés, harmonikus atmoszférát teremt. A delfin szimbólum (akár faliképként, karkötőn, vagy medálként) pedig segít abban, hogy belépjünk a magasabb világokba, spirituális természetünkbe. Szerencsét és életörömöt hoz számunka. Amikor pedig egy horgonnyal együtt ábrázolják, az a megfontoltság, a harmónia és a nyugalom szimbóluma.
Írta/Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Related posts

Az energia áramlásának alapjai – a fő csakrák / Mi a csakra?

admin

A Párkapcsolatok Titka

Sandal

A konfliktusok üzennek

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .