Az ErőGondolat teremtő erejeRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretetVonzás Törvénye

Szeretet nélkül nincs élet

Szeretet nélkül nincs élet

A természet nagy erői, mint a gravitáció vagy az elektromágnesesség, láthatatlanok, erejük azonban vitathatatlan. Ugyanígy, a szeretet ereje is láthatatlan számunkra, hatalma mégis sokkal nagyobb, mint bármely természeti erőé. Ennek bizonyítékait mindenfelé láthatjuk magunk körül a világban – szeretet nélkül ugyanis nincs élet.

Gondolkozz el egy pillanatra, mi lenne a világból szeretet nélkül. Először is, nem léteznél – szeretet nélkül meg sem születhettél volna, ahogyan nem születhetett volna meg senki a családodból vagy a barátaid közül. Sőt, egyetlen emberi lény sem élne ezen a bolygón. Ha a szeretet ereje kialudna, az egész emberi faj fogyásnak indulna, és végül kihalna.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 

Rhonda Byrne

Related posts

Jézus tanításai: Hogyan használja fel az ego a spirituális tanításokat arra, hogy meghiúsítsa az igazság megkeresését?

Sandal

Az érintés valódi csodája az életenergia

Sandal

A szeretet ereje

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .