Lelkek/SzellemvilágMásvilágMásvilági történetek

Szellemjárta hotelek: St. James Hotel

Megosztás/Share:
Szellemjárta hotelek: St. James HotelAz Alabamában található St. James Hotel évtizedek óta izgatja az emberek fantáziáját, mivel számos beszámoló szól paranormális jelenségekről és kísértetjárásról, amik a hotelben történtek. A szálloda rengeteg turistát vonzz a világ minden tájáról, hiszen egy igazán csodálatos helyen található. A város közepén elhelyezkedő épületnél a híres Alabama folyó halad.
 
A hotelt 1837-ben építették, és az egyik legrégibb épületként tartják számon. A kezdetekben ”The Brantly”-ként emlegették.
 
A Civil Háború idején rengetek katona szállt meg a hotelben, hogy megvitassák a stratégiáikat és természetesen, hogy megpihenhessenek. Ebben az időben zajlott Selma csata, amiben porig égették a város legnagyobb részét. A hotel mindazonáltal továbbra is fennmaradt.
 
Miután a Civil Háború véget ért, egy afroamerikai férfi fontos pozíciót szerzett a kongresszuson, név szerint  Benjamin Sterling Tower, aki a szálloda tulajdonjogát is megkapta. Nemsokkal ezután egy csoport látogatta meg a hotelt, a híres Jesse James vezetésével, akik elégedettek voltak az ellátással. Különösen a szállodában lévő kocsma tetszett neki, ahol ellazulhattak, ihattak és kártyázhattak. Mindez 1881-ben történt.
 
1892-ben történt gazdasági nehézségek a szállodára is kihatottak. Túl drágává vált, ahhoz, hogy fenttartsák. Bezárták a szállodát és csaknem 100 éven keresztül nem is nyitották ki.
 
Később azonban egy csoport, akik fortélyos befektetéseikről voltak híresek, felfedezték az elhagyott épületet és azonnal lecsaptak rá. Mindez az 1990-as évek elején történt. Úgy döntöttek, hogy megveszik a szállodát, és nekiláttak a rekonstruálásnak, ami körülbelül 6 millió $-ba került. 1997-ben újra kinyitották, és St. James hotelként működtették.
 
Beszámolók százai szólnak arról, hogy Jesse James szelleme kísért az épületben, csakúgy mint barátnője, Lucinda. Többen látták az alakokat korabeli (1800-as) öltözékben. Leggyakrabban a 2. és 3. ajtónál látják, ahol megszállt abban az időben. Lucinda-t a földszinten szokták látni. Lucinda szerette a levendula illatát, és nem egy beszámoló szól arról, hogy levendula illatot éreznek, és képtelenek logikus magyarázatot találni.
 
Az udvar területén szintén láttak teljes alakos kísérteteket, akik az 1800-as évekbeli ruhát viseltek, és úgy tűnik, teljesen figyelmen kívül hagyják a körülöttük lévő tevékenységeket. Arra gondoltak, hogy egy akkori társadalmi eseménynek voltak a szemtanúi. A paranormális nyomozók úgy vélekednek, hogy ez egy fajta energia, ami a falakba és a környezetbe rögzült egyfajta memóriaként.
 
Emberszerű jelenéseken kívül, kutyák kísérteteit is észlelték. Többen ugatást hallanak, pedig a közelben, sőt messzebb sem tartózkodott egy kutya sem. Mások nyüszítést is hallanak. Mindezek bizonyítására többféle technikai berendezést alkalmaztak, K2 mérőt, digitális hangfelvevőt (EVP), EMF-t, videókat, fényképezőgépeket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

hupont

Related posts

Az ateista nő, aki visszatért a halálból – Nancy Rynes halálközeli élménye

admin

Szellemjárta hotelek: Copper Queen Hotel

admin

Gordon Smith: Ébredés

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .