Napi pozitív üzenetSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Napi pozitív üzenet: Engedd, hogy a jelen pillanat vezéreljen

Napi pozitív üzenet: Engedd, hogy a jelen pillanat vezéreljenMinden olyannyira egyszerű. Amikor megengeded a negatív energiákat önmagadnak, és ezzel a depressziót, és a szorongást, akkor magadnak adod meg a lehetőséget, hogy a mélybe süllyedj, vagy hogy a kétségek és a sötétség árnyaiba merülj döntéseddel. Tulajdonképpen te választod meg tapasztalatodat. Egy másik lehetőség, hogy a szeretet és a belső erő felé fordulsz.
Engedd, hogy a jelen pillanat vezéreljen. A depresszió és fájdalom nem a jelenben gyökerezik, hanem többnyire a múltadban (valaki vagy valami által kiváltva). Az itt és most hozza meg a megváltást. Az öröm és boldogság lehetősége mindig a jelenben rejlik, ha a pillanatban élsz. Az átformáláshoz csak ennyi szükséges: az életed áthelyezése a múltból a jelenbe. Ne engedd, hogy a szenvedés megkötözzön, inkább engedd, hogy szárnyaljon életed – a szabadságban.
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)

www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Aki többet ad, többet fog kapni

Sandal

Egység a hagyományos vallásban

Sandal

Napi pozitív üzenet: Ha adsz, kinyitod az elfogadás ajtaját

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .