Dr.Bradley NelsonKvantumfizikaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Minden érzelem energia

Minden érzelem energiaMiközben átéljük életünk napjait és éveit, folyamatosan megélünk különféle érzelmeket. Ezek az érzések mind valamiféle célt szolgálnak – motiválnak, irányítanak és üzeneteket továbbítanak a testünktől, a felsőbbrendű énünktől és a gondviseléstől. A negatív érzelmek is hasznosak lehetnek, még akkor is, ha sokszor kellemetlenek vagy fájdalmasak. Időnként mindnyájan átélünk negatív érzelmi szélsőségeket, úgy tűnik, ez része az emberi létnek. Érzelmeink nem a semmiből támadnak – ezeket testünk idézi elő két döntő jellegzetesség alapján: egyrészt az adott pillanatban megtapasztaltak, másrészt testünk és agyunk múltbéli tapasztalatai szerint elraktározott információk alapján. Tehát azt, hogy boldogságot vagy szégyent érzünk-e, a mélyből jövő érzelmek határozzák meg, és mindezt okkal. 
Miből épülnek fel az érzelmek? Egyszerűen fogalmazva, az érzelmeket tiszta, rezgő energia alkotja. Minden érzelemnek megvan a maga sajátos rezgési frekvenciája. A világegyetemben minden energiából épül fel, nem képeznek kivételt az érzelmek sem. A kvantumfizikusok bebizonyították, hogy az energiák hatnak egymásra. Ebből következik, hogy érzelmeink energiái azért vannak ránk hatással, mert a testünk is energiából áll. Ez az egyszerű oka annak, hogy érzelmeink intenzív erővel bírnak mentális, érzelmi és fizikai téren egyaránt.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Dr.Bradley Nelson: Emotion Code

Related posts

A Pénz titka: A jólétre összpontosíts!

Sandal

Színek jelentései: Szürke

Sandal

A tizenkét csillagjegy jógagyakorlata

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .