Dr.Bradley NelsonGondolat teremtő erejeKvantumfizikaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A gondolat nem más, mint energia

A gondolat nem más, mint energiaMint minden más az univerzumban, az általunk létrehozott gondolatok is energiából állnak. A gondolatenergiának nincsenek határai. Gondolataink fizikai testünkkel ellentétben nincsenek mennyiséghez vagy helyhez kötve. Szeretjük azt hinni, hogy a ki nem mondott gondolataink magánjellegűek és kizárólag a fejünkre korlátozódnak, ez azonban nem igaz. Minden ember olyan, mint egy rádióállomás, folyamatosan szórja gondolatai energiáját, amely kisugároz belőle, és hatalmas teret tölt meg, átjárva boldog-boldogtalant körülötte. 
Ez nem azt jelenti, hogy képesek vagyunk olvasni mások gondolataiban, azonban a tudat alatti elme bizonyos fokig érzékeli más emberek gondolati energiáját. Ha valakinek kitartóan bámuljuk a tarkóját a tömegben, az illető rövid időn belül egészen biztosan megfordul, és ránk néz. Nagyon sokan átéltük már ezt az élményt; ha mégsem, próbáljuk ki! Ez minden alkalommal működik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Dr.Bradley Nelson: Emotion Code

Related posts

Koncentráció, meditáció: A lélek rendíthetetlen akarata

Sandal

Aura gyakorlatok: A külső energiák behatolásának érzékelése az auratérben

Sandal

A macskák gyógyító ereje

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .