Gabrielle BernsteinSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Miért nem működik a teremtésed?

Miért nem működik a teremtésed?Ahhoz, hogy visszaszerezd a szupervonzás erejét, azzal kell kezdened, hogy megérted, hogyan váltál le róla. Az emberek általában rosszul használják, vagy blokkolják ezt az erőt. Arra számítok, hogy magadra ismersz néhány típusban (ha nem az összesben).
 

MEGFELEDKEZTÉL AZ ERŐDRŐL?

Még egy spirituális úton járó ember is megfeledkezhet arról, hogy a szupervonzás hatalma létezik. Nem túl nehéz belekerülni a világ félelemalapú történeteibe, és elveszíteni a hitünket. Ha a félelem átveszi az irányítást, kómaszerű állapotba kerülünk. Szó szerint elfelejtjük, kik is vagyunk. Az elszigetelődés, a hiány, az ítélkezés és a negativitás hitrendszereit építjük fel. Ez a hibás észlelés megtagadja a belső erődet, és akadályozza a szupervonzás hatalmát. 
 

MÁNIÁDDÁ VÁLT A TEREMTÉS?

Nagyon sok ember olvas önfejlesztő könyveket, jár szemináriumokra, meditál, imádkozik… mégis elakadást él meg. 
Gyakran hallom: „…Mindent jól csinálok, mégsem érzem jól magam. Imádkozom, meditálok, pozitív megerősítéseket használok, mégsem vonzom be, amit szeretnék. Mi a baj?!”
Az a baj, hogy azt teszik, amit „mániás teremtésnek” hívunk.  Ezek az emberek hisznek az univerzumban, rengeteg spirituális eszközt használnak, de energetikailag blokkolják a kapcsolatot. Csak szórakoznak az univerzummal, ahelyett hogy összhangba kerülnének valódi erejükkel. A mániás teremtés akkor történik, ha valakinek megvan minden spirituális eszköze és szókincse, de megfeledkezik a vonzás legfontosabb részéről: ráhangolódni az univerzumra. Mondhatsz megerősítéseket, imádkozhatsz, meditálhatsz mindennap, mégsem vonzol be semmi jót, mert az energiád nincs összhangban az univerzummal. Ahelyett, hogy megengednéd magadnak az elfogadást, „kapni” akarsz. 
 

NYOMULSZ?

A nyomulók azok az emberek, akik nyomulnak és kontrollálni akarják az életcéljuk elérését és azt, hogy biztonságban érezzék magunkat. Úgy hiszik, hogy minél többet tesznek, annál többet érnek el. Próbálják „kiváltani a dolgok megtörténtét” ahelyett, hogy hagynák, hogy a vonzás természetesen megtörténjen. Megfeledkeztek arról, hogy támogatás van a saját tetteik és akaratuk mögött. A nyomulók azt hiszik, hogy nekik kell kiváltaniuk a dolgok megtörténtét, az univerzummal való összhang és az útmutatás elfogadása nem kerül be az egyenletbe tényezőként. Megfeledkeztek arról, hogy hol van a valódi erejük. Ez egy általános jellemző, és úgy tűnik, ezt számos kultúra jutalmazza. A nyomulók hite félelemalapú: ha nem szuperproduktívak, akkor semmi nem fog történni velük. Nem is sejtik, hogy a nyomulós energiájuk blokkolja a vonzás képességét. Az univerzum nem reagál túl jól a dühöngő energiákra. Az univerzum sokkal inkább pozitív frekvencián rezeg, és ahhoz, hogy vele együtt teremthess, az energiádnak ezzel a frekvenciával kell összhangba kerülnie. 
 

BEBÖRTÖNÖZ A FÉLELEM?

Minden nap új lehetőségeket hoz, és vagy a félelem felé hajlasz, vagy a szeretet felé. Mindig van választásunk, de gyakran (meglehetősen öntudatlanul) a félelem az alapbeállításunk. A félelem számtalan formáját választjuk, ahogy nézzük a tévét, ahogy beszélgetünk, amilyen gondolatokban tobzódunk. A félelem jelenléte biztos jele annak, hogy leváltunk az univerzum szeretetteljes energiájáról. 
A félelem leépítésének nem kell nehéznek lennie. Sokkal egyszerűbb is lehet, mint gondolnád.
 

ÍTÉLKEZEL?

Az ítélkezés, az összehasonlítás, a támadó hozzáállás, és ha önmagunkat a többiektől elszigetelve látjuk, az leválaszt minket az univerzumról. Ha ítélkezőnek tartod magad (ha elítélsz másokat vagy önmagad), szánj egy percet annak vizsgálatára, hogy hogy is érzed magad ettől. Légy őszinte és gyengéd magadhoz, ha ezt megteszed. Lehet, hogy azt érzed, hogy van létjogosultsága az ítélkezésednek vagy megpróbálod racionalizálni, hiszen tagadhatatlan, hogy mennyire negatívan érzed magad tőle. A szupervonzás viszont arról szól, hogy jól érzed magad. Amint hajlandó leszel arra, hogy elengedd az ítélkezést, és az együttérzést és a békét választod helyette, újracsatlakozol az erődre.
Ez csak néhány módja annak, ahogy akadályozzuk a szupervonzás erejét magunkban. A jó hír az, hogy az erőd soha nem hagyott el. Egyszerűen megfeledkeztél róla. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gabrielle Bernstein: Szupervonzás

Related posts

Virág a szívben meditáció

Sandal

Te magad vagy az az erő

Sandal

Szimbólumok/Állatszimbólumok: A viziló

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .