ÁlmokAsztrálprojekció/TestelhagyásAsztrálutazásSpiritualitás

Mi is a testből való kilépés?

Megosztás/Share:
Mi is a testből való kilépésMiután a fizikai test elaludt, az asztrális test mindig a fizikai világba kerül, vetítődik ki. Amikor az energiatest kitágul, megnyílik, az asztrális test szabadon lebeg, és éppen a fizikai test felett van, az kitágult energiatest általi befolyás mezején belül. Ezen a mezőn belül, amit drót vagy kábel (az Ezüst Szál) aktivitási térnek is nevezünk, az asztrális test közel marad a fizikai világhoz, mivel az éteri anyag mezejében van. Tudatos asztrálprojekció közben úgy tűnhet, hogy közvetlenül az asztrálszintre projektáltunk. DE a kezdetnél mindig van egy átmeneti fázis, ahol egy, a fizikai világhoz közeli asztrális formában létezünk. Ez, a bármely projekciónál meglevő, kezdeti állapot kimaradhat a tudatból, ha a projekció pillanatában kihagy az emlékezetünk. A test körüli terület, a Szál aktivitási körén belül, éteri anyaggal van feltöltve, és ezen a területen belül az asztráltest valós időben, a fizikai világhoz közel van tartva.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 

Robert Bruce

Related posts

Amikor lemondunk az akaratosság nyomásáról

Sandal

Színek jelentései: Narancssárga

Sandal

Szoliton hullámok és Merkaba energiamezők

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .