Louise L. HayMegerősítésekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Megerősítésnek minősül minden általad tett kijelentés

Megerősítésnek minősül minden általad tett kijelentésMegerősítésnek minősül minden általunk tett kijelentés, legyen az akár pozitív, akár negatív. Sajnos túl gyakran gondolkodunk negatív megerősítésekben, ami aztán még több olyasmit hoz létre, amit nem szeretnénk. Ha azt mondjuk: „Utálom ezt a ronda, öreg lakást”, azzal nem jutunk sehová. Azonban a „Megáldom az én öreg otthonomat, és szeretettel elengedem. Elfogadom és megérdemlem, hogy csodálatos környezetben, gyönyörű helyen éljek”. Ez megnyitja a csatornákat a tudatunkban, hogy ez megvalósuljon. Figyeljünk rá, hogy a megerősítés mindig jelen idejű legyen. A „valamim lesz” és „valamilyen akarok lenni” helyett mondjunk azt, hogy „valamim van” és „valamilyen vagyok”. Amikor a megerősítések jövő időben hangzanak el, akkor az eredmény valahol „kint marad” egy számunkra elérhetetlen helyen. 
Idővel megtanulod létrehozni a saját megerősítéseidet, amelyek aztán még hatásosabb eredményeket hoznak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Louise L.Hay

Related posts

A Szeretetben lakozik Isten hatalma

Sandal

Csodálatos fa energiák – Így segíthetik a gyógyulást!

admin

Jézus tanításai: Miért válik az ego önbeteljesítő jóslattá?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .