Gabrielle BernsteinGondolat teremtő erejeMantrákSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Kezdd a napodat összhangban – reggeli mantrákkal, megerősítésekkel

Megosztás/Share:
Kezdd a napodat összhangban - reggeli mantrákkal, megerősítésekkel

Ha reggel kinyitjuk a szemünket, két irány közül választhatunk: az univerzummal kerülünk összhangba spirituális gyakorlatok, meditáció, ima, megerősítések vagy edzés által… vagy felvehetjük a telefonunkat, a hírek felé fordulunk, ledöntünk egy kávét, és kezdjük a rohanást. 

 
Ha a második lehetőséget választjuk, gyakran kezdjük a napot negatív rezgéssel és megsemmisülve. Ezért nagyon fontos, hogy változtassunk a reggeli szokásainkon. A reggel szent időszak, és becsben kell tartani. Ekkor választjuk ki, hogy a napunk hogyan alakul a továbbiakban. Egyetlen viselkedéses váltás az egész napodra kihathat. 
 
Készülj a sikerre, és kezdd a napod egy olyan gyakorlattal, ami már ébredéskor összhangba hoz az univerzummal. Ez az optimális időszak arra, hogy a szeretettel hozd összhangba az energiádat. Az éjszakát ellenállásmentes állapotban aludtad át. Abraham-Hicks azt tanítja, hogy amikor alszunk, a negatív gondolatoknak való ellenállást is elengedjük. Ez azt jelenti, hogy amikor felébredünk, tiszta lap van előttünk – egy lehetőség arra, hogy elengedjük az előző nap negatívumait, és újrakezdjünk. Ezért annyira értékesek a reggel pillanatai. Előnyünkre fordíthatjuk az ellenállásmentesség állapotát, és friss hozzáállással kezdhetjük a napot. 
 
Kövess egy olyan reggeli gyakorlatot, amellyel összhangban kezdheted a napodat, és egész nap meg tudod tartani a jó érzéssel járó érzelmeket.
 
Ébredésed pillanatában mondhatod a következő mantrákat magadban vagy hangosan: 
 

REGGELI MANTRÁID

A testem kipihent, a tudatom tiszta. 
A napomat pozitív gondolatokkal és energiával kezdem. 
Ellazult vagyok, nem állok ellen semminek, a tudatom tiszta. 
A napom könnyedén és dicsőséggel bontakozik ki. 
Egész nap az emberek támogatásában részesülök. 
Az univerzum ma támogatja a vágyaimat. 
Nyitott vagyok a nagyszerű dolgok elfogadására. 
Energikus és inspirált vagyok. 
A kreatív lehetőségek elérhetők számomra. 
Semmi nem tart vissza. 
Hittel és tiszta tudattal cselekszem. 
Egészséges vagyok, jól vagyok, és sugárzom. 
Ma nagyszerű nap van. 
Ma jól szórakozom. 
Örömet hozok mások életébe. 
Fényt viszek, bárhova megyek is. 
Pozitív változást viszek a világba. 
Minden rendben van. 
 
Ha ezeket a mantrákat ismételgeted, az azonnal átváltja az energiádat erőteljes és  pozitív rezgéssé. Arra invitállak, hogy legyen ez a módszer a napi rutinod része. Segít feloldani a mentális blokkokat, elengedni az ellenállást, és felkészít egy csodálatos napra. Hacsak öt percet töltesz megerősítéssel, az elég ahhoz, hogy megváltozzon a napod menete. 
Ha vannak gyerekeid, tanítsd meg nekik is ezt a gyakorlatot! Képzeld el, hogy mennyire erősnek érezné magát egy gyerek, ha pozitívan indítaná a napját. Nincs jobb gyakorlat ahhoz, hogy a gyerekedet felkészítsd arra, hogy jól érezze magát!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gabrielle Bernstein: Szupervonzás

Related posts

Ha Isten tudatában tudunk maradni, halhatatlanok vagyunk

Sandal

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Ametiszt

Sandal

Gyógyulj ki minden betegségből!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .