Ester Hicks/Jerry Hicks/Abraham HicksKapcsolatok/SzerelemSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Kételkedés nélkül tudod: ‘Ő az!’

Kételkedés nélkül tudod-Ő azMielőtt bevonzhatnád és felismerhetnéd a lelki társad, előbb saját magaddal, a saját lelkeddel kell összhangba kerülnöd. A legtöbb ember azért akar társat magának, hogy elfedhesse vele a saját hiányosságait. Ilyeneket mondanak, mint: ‘Nélküled semmi volnék, ha te nem lennél semmit sem érnék.’ – meg kell tanulnotok, hogy mindaz amit megtapasztaltok a saját rezgéseidre adott válaszként jelenik meg az életetekben. Ha ti nem érzitek magatokat teljesnek, csak olyan embereket vonzhattok akik szintén nem érzik magukat teljesnek; és miután a kezdeti lángolás és lila köd elmúlik egymást teszitek majd felelőssé, hogy miért nem adja meg a másik amire szükségetek van.
Ha viszont először időt szántok arra, hogy összhangba kerüljetek önmagatokkal, átérezve a teljességet, már úgy fogjátok érezni, hogy egyszerűen nincs szükségetek senkire, hogy értékessé tegyen, illetve kiegészítsen. És amikor huzamosabb ideig ebben a lelkiállapotban vagytok, akkor betoppan valaki, vagy felismersz valakit, és kételkedés nélkül tudod: ‘Ő az!’ – nem lesz benned hiány, sem félelem. Az illető a teljességed tükre lesz. Mivel Te teljesnek érezted magad, ő is így fogja érezni magát, és ekkor megindulhat az igazi játék, és a nagybetűs közös teremtés, amit két Isteni energia együtt él meg. A legjobb móka mind közül.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Abraham-Hicks

Related posts

Ré: Az Egység törvénye 3. (Szabad Akarat Törvénye, piramisok építése)

Sandal

Kilenc fátyol, mely elrejti az igazságot az emberi lélek elől

Sandal

Napi pozitív üzenet: Dönts tisztán!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .