Gabrielle BernsteinSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Készen állsz arra, hogy az univerzumra hangolódj?

Készen állsz arra, hogy az univerzumra hangolódj?Készen állsz arra, hogy az univerzumra hangolódj? Tudom, hogy a válaszod igen. De tovább szeretnék menni. Az a válaszod, hogy: „Igen, teljesen készen állok”? Vagy az, hogy: „Igen, de…”?
Ez egy fontos különbség, mivel még az enyhe ellenállás is blokkolja az áramlást. Ha ellenállónak érzed magad, vagy habozva válaszolsz erre a kérdésre, akkor a következő a megoldás: hívd elő az ellenállásodat. Nagy a valószínűsége annak, hogy valamilyen módon nem vagy összhangban az öröm érzésével, de emiatt nem kell kiakadnod! 
 
Csak bocsáss meg magadnak. Mondd el a következő imát magadban vagy hangosan: Megbocsátom a múltamat, elengedem a jövőt, és tiszteletben tartom azt, ahogy a jelenben érzem magam. Abban a pillanatban, amikor megbocsátod a múltadat, átengeded a helyet a jelennek, és energiaeltolódás következik be. És itt van az igazán izgalmas dolog: ebben a pillanatban tökéletesen sínen vagy. Az univerzum mindig IGEN-t mond, még akkor is, ha nem feltétlenül érzed ezt. 
 
Ha most nagyon sok probléma van az életedben, kezdd el megköszönni őket. Az életünk problémái választási lehetőséget kínálnak nekünk: hagyhatjuk, hogy átvegyék a hatalmat, vagy hagyhatjuk, hogy segítsenek minket abban, hogy a kegyelem felé forduljunk. 
 
Amint megtörténik a váltás, elkezdődik az új életed! A világ, önmagad, a kapcsolataid és a fizikai tested észlelésének új módja. Csak azt a vágyadat kell átváltanod, hogy jobban érezd magad. Tehát, barátom, állj neki a váltásnak. Még a legnehezebb élmények is nagyszerű bölcsességet és iránymutatást kínálnak. Légy hálás azért, ami kellemetlenséget okozott, mert felfedi számodra azt, amit még gyógyítanod kell. Szánj egy percet arra, hogy megköszönd az élet olyan helyzeteit, amelyek nem okoznak túl jó érzéseket. Áldd meg ezeket a problémákat, hogy felszabadíthasd őket. Szánj egy percet arra, hogy a munkahelyed elvesztését lehetőségként lásd, hogy karriered olyan irányt vehessen, amely örömöt jelent számodra. Tekintsd a szakítást egy esélynek arra, hogy jobban szeresd önmagad. Légy nyitott a fizikai betegség észlelésére úgy, mint esélyt arra, hogy közelebb kerülj Istenhez. Abban a pillanatban, amikor úgy döntünk, hogy fájdalmunkat a nagy gyógyulás és fejlődés katalizátoraként érzékeljük, újra összhangba kerülünk az univerzum hatalmával. Ez a hála segít kikerülni az áldozatszerepből, és pozitív állapotába kerülni. 
 
Lehet, hogy arra gondolsz, hogy: „Ha hálás vagyok ezekért a dolgokért, nem azt az üzenetet küldöm, hogy ez számomra rendben van?” Valójában ennek épp az ellenkezője igaz. Ha hagyod, hogy a nehéz helyzetek uralják az életed, hatalmat és lendületet adsz nekik. Amint úgy döntesz, hogy látod a fényt a sötét sarkokban, átirányítod az erődet a kívánt irányba. A nehéz vagy kellemetlen helyzetek világossá teszik azt, amit nem akarsz, ezáltal segítenek felfedezni, amit akarsz. Ez az első lépés, hogy visszatérj az összhanghoz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gabrielle Bernstein: Szupervonzás

Related posts

Az aura rétegei

Sandal

A boldogság titka – az indiai bölcs meséje

Sandal

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Szodalit

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .