Kyle GraySpirituális tanításokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Így kapcsolódsz össze az Univerzummal

Összekapcsolódás az Univerzummal

Vallás és spiritualitás között óriási különbség van.

• A vallás ember alkotta szabályok és dogmák összessége az Isten-forrásról.
• A spiritualitás gyakorlatok összessége, amelyek célja elősegíteni az Isten-forrás közvetlen megtapasztalását. 
 
Azért vagy itt, mert tudod, hogy isteni jogod van az Isten-forrás személyes megtapasztalására. Azért érdemelted ki, hogy közvetlen tapasztalatot szerezz az Univerzumról, mert te magad vagy az Univerzum. Ez az a hely, ahonnan jöttél, s egyben ugyanaz a hely, amit sosem hagytál el. A lelked többdimenziós, és bizonyos aspektusa még mindig az Univerzum szívében van. Tehát amikor mélyebbre merülsz önmagad alaposabb kiismerésében, a Teremtőd, a mindent átfogó Univerzum megismerésének élménye is kezdetét veszi. Egész egyszerűen, amikor kapcsolatot létesítesz az Univerzummal, akkor önmagaddal is kapcsolatot létesítesz; amikor önmagaddal kapcsolatba lépsz, egyúttal az Univerzummal is összekapcsolódsz. Egy és ugyanaz vagytok. 
 
A nagy belső tanítód az a részed, amely tudja, hogy soha nem hagytad el az Univerzum szívét – és amikor hallgatsz rá, te is tudod ezt. Te magad is része vagy mindennek. Amikor elkezded emelni a rezgésedet, elkezded létrehozni a földi mennyországot, ahol túllépsz az „Istenről” szóló, emberalkotta történeteken, és a mindent átfogó, feltétel nélküli szeretet jelenlétét éled át. Már csak azzal, hogy hajlandó vagy megtapasztalni ezt, engedélyt adsz arra, hogy az életed során összegyűjtött bölcsesség felébredjen.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Fuchsit

Sandal

A határtalan létezők nem hordanak címkét

Sandal

Gondolataink erejével hatást gyakorolhatunk a sejtjeinkre?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .