Gondolat teremtő erejeNeville GoddardRezgések/Hullámok/EnergiákVonzás Törvénye

Ha kijelentesz egy állapotot, azzal beleegyezel a létezésébe

Ha kijelentesz egy állapotot, azzal beleegyezel a létezésébe

A tudatosság az egyetlen valóság. Az határozza meg az életkörülményeidet, hogy lélektanilag milyen tudatossági szinten vagy. Az ókorban már ismerték ezt a hatalmas igazságot, viszont modern tanárainknak még fel kell fedezniük. Csupán egyetlen szubsztancia létezik a világon. Tudósaink energiának nevezik, a szentírás pedig tudatosságként határozza meg. Azt mondták, hogy a világegyetem létrejöttét a víz idézte elő, de ha ez igaz, akkor semmi mássá sem fejlődhetett volna, csakis vízzé. De ha az alapvető szubsztancia energia (vagyis tudatosság), akkor az például vasként, acélként és faként is manifesztálhatja magát. Az ember, sokféle formát látva számtalan szubsztanciára gondol, de amit lát, az valójában ugyanannak az alapvető szubsztanciának (a tudatosságnak) a különböző megjelenési formákbavaló rendeződése. 

Az efézusbeliekhez írt levélben ez áll: „Minden, ami napvilágra jő, világosság.”- Efézus 5:13

A világosság/fény szó itt tudatosságot jelent. Az egyén tudatosságába befogadott állapot tehet arról, hogy valaki szegény, vagy gazdag. A szegény ember elismeri, hogy a szegénység állapotában van, mondván, „Szegény vagyok”, és a gazdag ember is elismeri a gazdagságot azzal, hogy azt mondja „Gazdag vagyok.” Bármit állíts magadról (legyen az jó, rossz, vagy semleges), meg kell nyilvánulnia a világodban, mert ha kijelentesz egy állapotot, azzal beleegyezel a létezésébe. Csak egyetlen előidéző ok van, és ez a tudatosság. A tudatosságod az a középpont, melyből a világod az általad jelenleg választott állapotot tükrözi és visszhangozza. Nos, egy állapot az, amit elhiszel, és amibe beleegyezel, hogy igaz. Tehát, ha azt akarod, hogy a világod megváltozzon, meg kell határoznod, hogy mit fogadsz el igaznak. Ehhez először meg kell figyelned a történésekre adott automatikus reakciódat, mivel a reakciód határozza meg az állapotodat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Neville Goddard 

Related posts

Térj vissza a testedhez

admin

Teremts magadnak ideális testsúlyt / Mennyi idő kell egy teremtéshez?

Sandal

Szeretet nélkül nincs élet

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .