BőségGondolat teremtő erejeSpirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásTeremtés/VizualizációVonzás Törvénye

Engedd meg magadnak, hogy nagyot álmodj!

Engedd meg magadnak, hogy nagyot álmodjEngedd meg magadnak, hogy merész legyél és nagyot álmodj! Mindannyian nagy álmokat dédelgetünk a szívünkben. Ahogy talán te is, kedves lélekszikra. Ám sokan egyszerűen nem valósítják meg. 

Sokszor talán úgy érzed, hogy kevés a pénzed, az életedből hiányzik a szerelem, a siker és az öröm. De miért van ez? Mi akadályoz valójában? Az átlagember valószínűleg több nyomós okot is felsorolna, amiért úgy gondolja, hogy nem teheti meg azt, amit igazán szeretne. Azonban mélyen a szívedben te is érzed, hogy minden elérhető számodra -, ahogy mindenki más számára is -, ha lenne elég bátorságod hozzá? Hiszen az univerzum végtelen bősége rendelkezésére áll minden lélek számára. 

Hidd el, a világegyetem egy végtelenül bőséges és csodálatos hely. Az Univerzum sok olyan dolgot tartogat számodra, amire vágysz, de meg kell tanulnod hittel és merészséggel közeledni a lehetőségeidhez! Az életben lévő korlátok sokszor csak a saját képzeleted, teremtéseid és félelmeid termékei.
Ha csak egy pillanatra is el tudnád hinni, hogy mindent elérhetsz, akkor olyan belső erőt, kitartást és határozottságot találnál lelked legmélyén, melyek átsegítenek a nehézségeken. Teremtéseid pedig rezgésednek megfelelően manifesztálódhatnak a jelenben. 
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu / www.angyalokfenye.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Tudatos fejlődés

Sandal

Spirituális gyakorlatok: A saját aura észlelése

admin

Szimbólumok/Állatszimbólumok: Oroszlán

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .