Pozitív gondolkodás/Pozitív hírek

Emberségből jeles: Hajléktalanba karolva sétált végig a vörös szőnyegen a színész!

Megosztás/Share:

Emberségből jeles-Hajléktalanba karolva sétált végig a vörös szőnyegen a színész!

Zach Galifianakis ismét bebizonyította, hogy nem mindenki felejti el Hollywood csillogásában azt, hogy honnan jött. A Másnaposok 2 vígjáték premierjére nem valami cicababával vagy modellel érkezett, hanem egy aranyos 87 éves hajléktalan nénivel. 
 
Oscar Wild mondta egyszer: „Csatorna szennyében gázolunk mi mind, ám van köztünk olyan, ki a csillagokba néz.”

Emberségből jeles-Hajléktalanba karolva sétált végig a vörös szőnyegen a színész!-2

Miminél ez most valósággá vált. Elizabeth “Mimi” Haisttel, aki 25 évig kéregetett mosodákban, ott élte a napjait is. Galifianakis 1994-ben ismerkedett meg vele, mikor még nem volt ismert színész. Nem volt állandó lakása, se mosógépe, ezért elég sokszor találkoztak, és barátságot kötöttek. 

Emberségből jeles-Hajléktalanba karolva sétált végig a vörös szőnyegen a színész!-3

Zach mikor befutott a Másnaposok című mozifilmmel, nem feledkezett el Mimiről sem. A néninek azonnal vett egy lakást, és azóta is fizeti a kiadásait. A Másnaposok 2 premierjére pedig őt vitte magával, amire Mimi kapott egy teljes átalakítást. Szépen felöltöztették – amiről azt nyilatkozta,hogy nagyon kellemes élmény volt – és még ki is sminkelték. Aztán elkísérte híres barátját a bemutatóra. „Senki nem tudta ki vagyok, de sokan fotóztak és kérdezősködtek.” – mesélte vidáman Mimi.

Emberségből jeles-Hajléktalanba karolva sétált végig a vörös szőnyegen a színész!-4Végső soron nem mindennap sétál végig egy hajléktalan a vörös szőnyegen. De ebből is látszik, hogy az élet mindig tartogat meglepetéseket mindenki számára.
Ha ez még nem lenne elég, akkor még egy érdekes sztori: Zach-et ugyanis a Másnaposok kasszasikere után a Nike felkérte egy reklámra. A konferencia beszélgetés közben csak annyit mondott: 
„Szóval fiúk, még mindig 7 évesek csinálják a cuccaitokat?!”…
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

4 módszer, amivel megnövelheted képességedet az örömre

Sandal

A pozitív gondolkodás ereje: Az optimisták tovább élnek, mint a pesszimisták

Sandal

A világon minden iskolában be kéne ezt vezetni

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .