ÉletmódNapi mérgeink

Elektroszmog egészségügyi hatásai, betegségek, kutatási eredmények

Megosztás/Share:
Elektroszmog egészségügyi hatásai, betegségek, kutatási eredmények
A villamos távvezetékek,  transzformátorok, GSM mobil átjátszó adó antennák…stb elektroszmog kibocsátásának káros hatásai, egészségügyi hatások….
 
A sugárözönnek, a természetellenes életkörülményeknek vannak mind rövid, mind hosszú távú egészségügyi következményei. Ezek annál kevésbé súlyosak, minél jobban közelítjük a természetes állapotot, és minél hatékonyabban védekezünk az elektromágneses sugárzás káros hatásaival szemben. Minél kisebb az elektromágneses sugárzásnak való kitettségünk, annál jobbak az esélyeink.
 
Természetesen a betegségek megállapítása és okainak meghatározása és kezelése orvosi feladat, az itt felsorolásra kerülő összefüggések csak tájékoztató jellegűek és egyes kutatások megállapításait szedik rendszerbe. Minden betegség gyanúja esetén fel kell keresni az orvost.


Az elektroszmog káros hatásai – rövid távon

Neurológia: fejfájás, szédülés, hányinger, koncentrálási nehézség, emlékezetkiesés, ingerlékenység, depresszió, szorongás, álmatlanság, fáradtság, gyengeség, remegés, izomgörcsök, zsibbadás, bizsergés, megváltozott reflexek, izom-és ízületi fájdalom, láb / lábfej fájdalom „Influenzaszerű” tünetek, láz. További súlyos következmények közé tartoznak a görcsök, bénulás, pszichózis és a szélütés.
Szívbetegségek: szívdobogás, ritmuszavarok, fájdalom, nyomásérzés a mellkasban, alacsony, magas vérnyomás, lassú, gyors szívverés, légszomj. 
Légzőrendszer: arcüreggyulladás, hörghurut, tüdőgyulladás, asztma.
Dermatológia: bőrkiütés, bőrgyulladás, viszketés, égő érzés, arc kipirulás.
Szemészet: fájdalom, égő érzés a szemben, a nyomásérzés a szem mögött, romló látás, úszkáló homályok, szürke hályog.
Emésztő rendszer: emésztési zavarok, hasi fájdalom, 
Nőgyógyászat: petefészek-fájdalom,  fogantatási nehézségek
Egyéb hatás:  pajzsmirigy problémák, a szárazság ajkaknál, a nyelvnél, szájnál, szemnél, szomjúság, kiszáradás, orrvérzés, belső vérzés, megváltozott cukor anyagcsere, immun rendellenességek, hajhullás, fájdalom a fogakban, a tömések környékén, romlott, csökkent szaglás, fülcsengés. 
 

Az elektroszmog káros hatásai – hosszú távon, röviden

Felnőtt kori rák, a daganatok, a gyermekkori leukémia, a mellrák, a DNS-ág törés, abnormális sejt szétválás, idegkárosodás, MS (SM), ALS, Alzheimer-és Parkinson-betegség, agyi károsodás, a melatonin  szint csökkenése, a vetélés… 
 
Villamos távvezetékek, transzformátorok,  GSM mobil átjátszó adók … sugárzásának összetett biológiai hatásai, tudományos kutatások alapján, rendszerezetten
 
Neurológiai hatás König (1974) és Wever (1974) bizonyította, az extrém alacsony frekvenciás elektromágneses sugárzás (ELF-VLF-elektroszmog) már nagyon kis intenzitás mellett is befolyásolja az agyműködést. Blackman (1990) arra a következtetésre jutott, hogy kétségbevonhatatlan, az elektromágneses sugárzás, (RF-P-NP-elektroszmog) megváltoztatja sejtek kalcium ion homeosztázisát, már 0.08 ľW/cm2 elektromágneses teljesítménysűrűség esetén is – Schwartz  (1990). 
Kromoszóma torzulások (DNS) hatás: Tizennégy tanulmány számol be arról, hogy az elektroszmog, elektromágneses sugárzás ( itt RF-P-elektroszmog ) jelentősen károsítja a kromoszómákat. Más kutatások szerint az ELF-VLF-elektroszmog mágneses indukciója is kiváltja a hatást.
DNS szál törés hatás: Négy független laboratórium tapasztalt jelentős DNS károsodást – kettő közülük a cellurális telefonokkal összefüggésben – 1 ľ W/cm2 elektromágneses sugárzás, RF-P-NP-elektroszmog hatására már tapasztalta a károsodást.
Sejtek neoplasztikus (degeneratív) átalakítása hatás: Balcer-Kubiczek és Harrison (1991) a mikrohullámú sugárzás (RF-elektroszmog) hatásának kitett sejtekben talált az átalakulásra vonatkozó bizonyítékot. 
Oncogén aktivitás hatás: Két laboratórium is kimutatja, a mobil telefon elektromágneses sugárzása, a kibocsátott mikrohullámú sugárzás jelentősen megváltoztatja proto oncogén aktivitást ( RF-elektroszmog). 
Melatonin csökkenés hatás: Tizennégy tanulmány számol be arról, hogy az elektromágneses sugárzás az extrém alacsony frekvenciáktól (tipikusan 50 Hz, ELF-elektroszmog) a teljes spektrumban a magas rádiófrekvenciákig bezárólag csökkenti a melatonin termelődését. Az extrém és nagyon alacsony frekvenciás elektromágneses sugárzásnak (ELF-VLF-elektroszmog) kitett személyekre vonatkozó tanulmányok egyértelműen jelentős kockázati tényezőnek tekintik a melatonin szint csökkenését.  
Az immunrendszer meggyengülése  hatás :  A kutatók összefüggést találtak az immunrendszer meggyengülése és az összes elektromágneses tartományban létrejött (ELF-VLF-EMF-RF-P-NP-elektroszmog) sugárzás hatásaira  bekövetkező kálcium ion szivárgás, Walleczek (1992) és a csökkent melatonin termelés között. Reiter és Robinson (1995). Cossarizza  (1993) rámutatott, hogy extrém alacsony frekvenciás elektromágneses mezők (ELF-elektroszmog) emelték a spontán és PHA és TPA- által indukált  interleukin-1 és IL-6 termelést a perifériás vérkeringés területein. A mikrohullámú sugárzás hatásának kitett patkányok esetében jelentős csökkenést találtak a természetes ölő sejtek aktivitásában (NK sejtek), Nakamura  (1997). Quan  (1992) kimutatta, a mikrohullámú sütőben melegített anyatej sokkal kevésbé véd az „E „coli baktériumokkal szemben, mint a hagyományos módon melegített tejek.   Dmoch és Moszczynski (1998) úgy találták, a mikrohullámú sugárzás hatásának kitett munkások szervezetében csökkent az ölő sejtek száma és egyúttal kisebb T-helper/T-suspessor arány volt tapasztalható. Moszczynski et al. (1999) emelkedett IgG és IgA  szinteket és csökkent lymphocita és T8 sejt számot jelentett digitális RF-P-NP-elektroszmog jelekkel dolgozó munkások esetében. 
 
AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS HATÁSÁRA: 
 
MEGVÁLTOZIK A SEJTEK KALCIUM ION METABOLIZMUSA, 
SZIGNIFIKÁNSAN NÖVEKSZIK A KROMOSZÓMA ELTÉRÉSEK, A DNS SZÁL TÖRÉSEK SZÁMA, 
NÖVEKSZIK A SEJTEK DEGENERATÍV ÁTALAKULÁSA, 
CSÖKKEN A MELATONIN SZINT, 
NÖVEKSZIK AZ ONCOGÉN AKTIVITÁS ÉS 
AZ IMMUNRENDSZER MEGGYENGÜL.
 
EZ A FELSOROLÁS A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL KÉSZÜLT, MÉGIS ÁTFOGÓ, ÉS A KUTATÓK ÁLLÁSPONTJA SZERINT, MEGGYŐZŐ ÉS MEGDÖNTHETETLEN BIZONYÍTÉK HALMAZNAK TEKINTHETŐ ARRA VONATKOZÓAN, HOGY AZ ELEKTROSZMOG, AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS:
 
GENOTOXIKUS ÉS KÁROSÍTJA A KROMOSZÓMÁKAT.
 
HA MINDEZT PÁROSÍTJUK A RÁK KIALAKULÁSÁNAK EPIDEMIOLÓGIAI BIZONYÍTÉKAIVAL,  MÉG MEGKERÜLHETETLENEBB  A KÖVETKEZTETÉS, HOGY
 
AZ ELEKTROSZMOG, AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS, MIVEL KÁROSÍTJA A KROMOSZÓMÁKAT:
 
RÁKKELTŐ ÉS
TERATOGENICUS 
 

Az elektroszmog  káros hatásai alvás alatt

Az elektroszmog minden formája mindig káros, de leginkább alvás alatt! Külső ritmizáló jelként hat az élő szervezetre, az agyműködést, a légzést, a szívritmust és a vérkeringést befolyásolhatja, a vér fizikai összetételét megváltoztathatja, a sejtek információcseréjét és ezáltal magát az osztódási folyamatot is megzavarhatja. Az jelentős elektroszmog sugárzásnak kitett területen nem szabad aludni, huzamosan ott tartózkodni, ha a mágneses indukció ill. az elektromos térerő vagy az RF-elektroszmog esetében a teljesítmény-sűrűség meghalad bizonyos értéket. Fontos, hogy legalább az alvás helyén, még viszonylag kisebb intenzitású elektroszmog esetén se kerüljön az ember feje ilyen zónába! Az eddig szerzett gyakorlati tapasztalatok is megerősítik a fentebb ismertetett észrevételeket. Az elektroszmog hatása alvás alatt a legkárosabb, mivel egyebek között, mind a SZEROTONIN, mind a MELATONIN létfontosságú hormon termelődését gátolja.
 
Miből áll össze az elektroszmog – jelmagyarázatként:
Fizikai tényezők alapján az épületbiológiában jelentőséggel bíró elektromágneses tartományát 5 különböző részre oszthatjuk.
VLF= Nagyon Alacsony Frekvenciás mágneses tér [tipikusan 50/60 Hz] [VLF-elektroszmog]
EMF= Extrém Alacsony Frekvenciás mágneses tér [ELF-elektroszmog]
E= Változó elektromos tér [VLF-E-elektroszmog]
RF-P (SBM-2008) = Pulzáló nagyfrekvenciás sugárzás [RF-P-elektroszmog]
RF-NP (SBM-2003) = Analóg nagyfrekvenciás sugárzás [RF-NP-elektroszmog]
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

radiesztezia.net

Related posts

Fájdalomcsillapítók a konyhából

Sandal

Megdöbbentő eredmény: rákkeltő anyag az üdítőkben

Sandal

Dr. Joe Dispenza – Egészségileg /1-6.részig/ (TELJES előadás!)

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .