David IckeÉbredésMédiaSpirituális tanítások/előadásokVideók

David Icke: Ébred már az oroszlán (TELJES előadás)

David Icke-Ébred már az oroszlán (TELJES előadás)

David Icke 4-részes előadása a Brixton akadémián (2010). Összesen 6 óra 45 percnyi előadás olyan témákról amikről hallgat a főáramú oktatás és média.

 – “Segít felnyitni szemünket a valóságra, ami körülvesz bennünket”. 

 –“A világ tele van problémákkal. Szerintem még azok, akik a fősodratú médiából tájékozódnak, azok is érzik. Az egyetlen módja, hogy megoldjuk ezeket, ha felnyitjuk a szemeket….” 
 – “Az emberiség fel fog ébredni és emlékezni fog rá, hogy kicsoda,……felismeri az útelágazást, és nem hallgat többé a főáramú oktatásra és médiára…Felébredünk, hogy kik vagyunk valójában…, és hogyan teremtjük a valóságot”.
 – “Sok kiváló kutatást végzett. Lehet elhinni vagy nem hinni, de Ő nem fél megosztani velünk ezt és ezért nagyon hálásnak kellene lennünk neki.”

Előadásaiban fényt vet a háttérben mindig is ott állt elit hatalmáról és befolyásáról, Rothschildokról, a rendszer felépítéséről, illuminátus családokról, a globális rendszerről és terveiről. Célja ezzel, hogy felébresszen az elnyomás és a manipuláció zavarodottsága alól. A lényeg, hogy nem kell mindent feltétlenül elfogadni amit mond, viszont egy dolgot nem lehet figyelmen kívül hagyni, a lényeget, hogy nyisd ki a szemed és ébredj rá magad a valóságra és az igazságra.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Rejtélyes alakot kaptak lencsevégre Baján. Angyal vagy szellem?

Sandal

Maxwell Igan: Az Ébredés (The Awakening)

Sandal

Erich von Däniken: Üzenet a világűrből

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .