Aurora Borealis / Sarki fény figyelőAurora Borealis/Sarki fény (képek)KépekMegfigyelőkVilág

Csodálatos aurora borealis Fairbanksben, a sarki fények otthonában

Csodálatos aurora borealis Fairbanksban, a sarki fények otthonában1A sarki fények lenyűgöző természeti jelenségek, amelyeket a sarkkör körül lehet megfigyelni. Gyakran egyedülálló és lélegzetelállító látványt nyújtanak az éjszakai égbolton, és egyik legjobb hely a világon, ahol ezeket megcsodálhatjuk, Fairbanks, Alaszka.

Fairbanks egy olyan város, amely szinte tökéletesen helyezkedik el a sarki fények megfigyeléséhez. Az „Aurora Ovál” /Sarki fény zóna (Aurora ovális)/ nevű területen található, ahol gyakran zajlik aurora tevékenység. Ennek köszönhetően még a belvárosból is esély van arra, hogy megpillanthassuk ezt a természeti csodát. Fairbanks emellett alacsony csapadékmennyiséggel és minimális fényszennyezéssel rendelkezik, ami mind fontos tényező a sarki fények megfigyeléséhez.

Ha a sarki fények iránti vágy vezérel, akkor érdemes legalább három éjszakát Fairbanksban tölteni az aurora szezonban. Ez pedig több mint 90%-os esélyt biztosít arra, hogy találkozhassunk ezen gyönyörű jelenséggel. A sarki fények megfigyelése olyan élmény, amit soha nem fogunk elfelejteni, és Fairbanks az egyik legjobb hely erre a célra.

2023.szeptember 24-25-én csodálatos lilás színű sarki fényt fényképeztek az „Aurora vadászok”. Az alábbiakban összeállítottam nektek egy pár képet ezekből a lélegzetelállító pillanatokból:
Csodálatos aurora borealis Fairbanksban, a sarki fények otthonában 2 Csodálatos aurora borealis Fairbanksban, a sarki fények otthonában 3 Csodálatos aurora borealis Fairbanksban, a sarki fények otthonában 4 Csodálatos aurora borealis Fairbanksban, a sarki fények otthonában 5 Csodálatos aurora borealis Fairbanksban, a sarki fények otthonában 6 Csodálatos aurora borealis Fairbanksban, a sarki fények otthonában
Az aurora borealis megfigyelése Fairbanksban valóságos álom, amit bármikor valóra válthatunk.
Kedves olvasóm, ha megteheted legalább életedben egyszer, akkor ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és merülj el az éjszakai égbolt varázslatos világában Alaszka egyik legvarázslatosabb városában.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Titokzatos ismeretlen objektum csapódhatott a Földbe

admin

Fehér, fénylő kereszt jelent meg az égen Belgrádban

Sandal

Madárszárnyakkal termel áramot a legötletesebb szélturbina

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .