Gabrielle BernsteinSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretetVonzás Törvénye

Csak rajtunk áll, hogyan teremtjük meg a valóságunkat

Csak rajtunk áll, hogyan teremtjük meg a valóságunkat

Az univerzum szeretetteljes útmutatásának választása nem jön természetesen. Félelem alapú világban élünk, és az alapértelmezett beállításunk miatt a félelem felé hajlunk. Ha a szeretetet manifesztáljuk, az univerzummal kerülünk összhangba, viszont káosz manifesztálódik, ha a félelemre hangolódunk. Mindig szeretetet vagy félelmet manifesztálunk. Csak rajtunk áll, hogyan teremtjük meg a valóságunkat. A félelem manifesztálásának köréből kitörni egyszerűbb, mint gondolnád. 

 
A csodák tanítása azt mondja:
„Ne aggódj amiatt, vajon hogyan sajátíthatnál el egy olyan tanítást, amely olyannyira különbözik mindentől, amit eddig tanítottál magadnak. Honnan is tudhatnád ezt? A te feladatod roppant egyszerű: csak fel kell ismerned, hogy semmit nem akarsz abból, amit eddig tanultál. Kérd, hogy tanítsanak, és ne a korábbi élményeid által akard megerősíteni a tanultakat.”
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gabrielle Bernstein: Boldog napok

Related posts

Ashtar és a Galaktikus Föderáció szerepe / Kontaktok

Sandal

Szellemi törvények: A karma és a társkapcsolat

Sandal

Éteri kötelékek elvágása

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .