Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásÜzenetek

Angyali üzenet: Legyél te is a szeretet forrása

Angyali üzenet-Legyél te is a szeretet forrásaNe aggódj, ha úgy érzed, hogy képes vagy a boldogságot terjeszteni több ember felé. Az őszinte szeretet, amit megosztasz a szüleid, testvéreid, párod vagy gyermekeid iránt, nem csupán nekik és önmagadnak hoz örömöt, hanem ezzel a világ egészének is javára teszel. Képzeld el egy pillanatra, hogy minden lény a földön érzi a szeretet melegét és boldogságát – egy olyan világot, ahol az emberek elmerülnek a szeretet örömeiben. Ebben az új világban a pénz és a hatalom nem játszik főszerepet, hanem a szívünk tisztasága és az önzetlen szeretet.

Ezért legyél az a fény, mely ragyog és vezeti az embereket az úton a boldogság felé. Legyél az a lélek, aki hűségével és megértésével inspirál másokat, hogy megtalálják a belső békét és boldogságot. Az örömöd és boldogságod felelőse légy egy olyan világban, ahol mindenki más is ugyanezt teszi. A te boldogságod az örömforrás, mely árad, és ami mások szívébe is örömet és békeérzetet hoz. Legyél az a forrás, amelyből a szeretet végtelenül fakad, és amely által az emberiség együtt nőhet és fejlődhet a boldogság és béke útján.
Írta/Átadta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több angyali üzenetért, hála üzenetért, segítségért, képért és videóért pedig látogass el az ANGYALOK FÉNYE OLDALRA, VAGY a hozzátartozó FACEBOOK oldalamra!
Csatlakozz PINTERESTEMHEZ és INSTAGRAMOMHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Ásványok, féldrágakövek, drágakövek gyógyhatásai szervezetünkre

Sandal

Az új tudatosság lényege

admin

Napi pozitív üzenet: Ez a Te napod!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .