AngyalokSpirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásÜzenetek

Angyali üzenet: Az igazi győzelem a belső világodban rejlik

Angyali üzenet: Az igazi győzelem a belső világodban rejlikA győzelem fogalma túlnyúlik a külső eredményeken és látható sikereken. Az igazi győzelem a belső világodban rejlik, abban a képességben, hogy megőrizd a lelked egyensúlyát, és a szeretet erejével irányítsd döntéseidet és cselekedeteidet. Az élet útja hoz olyan pillanatokat, amikor külső szemlélők számára vesztesnek tűnhetsz, de a belső valóságban mégis győztes vagy, mert hűséges maradtál önmagadhoz, a szeretethez – és Istenhez és Jézushoz. A bőség az életedben pedig nem pénzben mérhető, hanem spirituális tapasztalatokban, őszinteségben és szeretetben.

Mindannyian az életünkben találkozunk kihívásokkal és akadályokkal. Valószínűleg téged sem kímélnek ezek a tapasztalatok a földi létben. Ezek nem véletlenek, hanem lehetőségek a növekedéshez és a fejlődéshez. Az ilyen pillanatokban ne nézd a külvilágot, hogy ki mit mond vagy gondol rólad. Inkább fordítsd a figyelmedet belső világodra, és kérdezd meg önmagadtól: „Hogyan szolgálja ez a helyzet az én belső fejlődésemet? Hogyan tudom bevonni a szeretet és a bölcsesség erejét, hogy megoldódjon a jelenlegi problémám?”

Az esti csend ideális időpontja lehet annak, hogy mélyebben elmerülj önmagadban. Szánjunk időt arra, hogy elcsendesítsd az elmédet, és engedd, hogy a szíved és fényed vezesse utadat. Ebben a csendben találhatod meg a belső béke forrásait. Érezheted a szeretet áramlását, amely mindig jelen van benned és körülötted.

Ne feledd, hogy minden helyzetben, még a látszólagos veszteségekben is, győztes lehetsz, amikor a szeretet és az egyensúly útját választod. Az univerzum mindig támogat, és csak azt adja, amit gondolataiddal megteremtesz életedben (lehet az jó vagy rossz esemény egyaránt). Engedd, hogy a szeretet ereje vezesse az életed. Az ilyen döntések és megközelítések segítenek neked abban, hogy a belső világodban összhangot és harmóniát teremts, ami végül áldást hoz másoknak is, és rezgésed által kisugárzik a külvilágba is, megváltoztatva azt körülötted. Az életed egy szent utazás, amelynek minden pillanata lehetőség arra, hogy közelebb kerülj önmagunkhoz és az isteni szeretet univerzális erejéhez. 
Írta/Átadta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)

www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Csatlakozz te is az Angyalok Fénye oldalhoz és olvass még több angyali üzenetet, vagy olvasd vissza őket, hogy még több inspirációt, hitet, és szeretetet kapj általuk: 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több angyali üzenetért, hála üzenetért, angyali segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalamra! Csatlakozz PINTERESTEMHEZ és INSTAGRAMOMHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Földanya (Gaia), a gyűjtőpont helyzetei és a csendes tudás

Sandal

Gyógyító illatok: A mirha és a tömjén

Sandal

Plejádiak tanításai: Energia és frekvencia – az elme új játszótere 4.rész

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .