Kyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretet

Adj nagylelkűen, fogadj kedvesen

Adj nagylelkűen, fogadj kedvesenAz Univerzum az egyensúlyról szól. Erről már hallottál. Az emberek „karmának” vagy „ok-okozat törvényének” is nevezik. A karma az a törvény, ami kedvességre ösztönöz minket. És amikor kedvességet adunk, az visszatér és megcsókol minket. Az adás és elfogadás is így működik. Amikor adunk, helyet teremtünk az életünkben, hogy elfogadjunk. Amikor nagylelkűen és elvárások nélkül adunk másoknak, az Univerzum is szükségét érzi, hogy adjon nekünk. Ilyen egyszerű. És mégis nehezen tudjuk elfogadni. A szívcsakra a kedvességet és önzetlenséget képviseli. Ez az a részünk, ami osztozni akar azokkal, akik érzésünk szerint rászorulnak. Amikor nagylelkűen adunk, a szívcsakránk megnyílik és fényesen ragyog.
Te is tudod, milyen jó érzés olyan ajándékot adni valakinek, amin sokat gondolkodtál, és látni, hogy az illető örül neki. Tudod, milyen jó érzés kisegíteni valakit, még akkor is, ha ez csak annyi, hogy leviszed a nehéz bőröndjét a vasútállomás lépcsőjén. Adni jó érzés.
Ha azonban túl sokat adunk, a szívcsakránk lemerülhet. Amikor ez történik, frusztráltak leszünk saját magunkkal szemben, és úgy érezzük, hogy nem tudunk többet adni. Ahhoz, hogy életünkben megőrizhessük az egyensúlyt, spirituális feladatunk, hogy mi magunk is elfogadjunk dolgokat. A mai napon erre szeretnélek bátorítani.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Szeress, bármerre is mész

Sandal

A ló mágikus ereje

Sandal

Gregg Braden: Kvantumnyelven beszélni – A kulcs az érzés / 9. kulcs

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .