Jack CanfieldSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A Vonzás Törvényének megértése

A Vonzás Törvényének megértése A Vonzás Törvényének megértése kulcsfontosságú, ha meg akarod valósítani az álmaidat. A Vonzás Törvénye az univerzum legerősebb törvényszerűsége. A gravitációhoz hasonlóan mindig jelen van, mindig működik. Most, ebben a pillanatban is hatást gyakorol az életedre. Ha egyszerűen akarunk fogalmazni, a Vonzás Törvénye azt mondja ki, hogy azt vonzzuk az életünkbe, amire összpontosítunk. Mindaz, aminek energiát és figyelmet szentelünk, testet ölt. Vagyis ha az életed jó és pozitív észleteire koncentrálsz, automatikusan még több jó és pozitív dolgot fogsz magadhoz vonzani. Ha a hiányérzet és a negatívumok kötik le a figyelmedet, akkor azok  jelennek meg az életedben.

„Az vagy, amire egész nap gondolsz.” Dr. Robert Schuller 

Folyamatosan  teremtesz. Mindig. Minden egyes nap minden egyes percében te alakítod a saját valóságodat. Minden egyes gondolatoddal — tudatosan vagy tudattalanul — a saját jövődet teremted. Nem állhatsz meg és nemdönthetsz úgy, hogy nem  teremtesz, mert a teremtés örökké tart. A Vonzás Törvénye sosem pihen. Ezért elengedhetetlen a siker szempontjából, hogy megismerd ennek a törvénynek a működését. Ha változtatniakarsz az életeden, és káprázatos jövőt szeretnél varázsolni magadnak, meg kell értened, milyen szerepet játszol a Vonzás Törvényében.

„Felelőtlenség volna hagynod, hogy az élet csak úgy megtörténjen veled. Isteni jogod,hogy magad alakítsd a sorsodat.” Ramtha  

A lényeg az, hogy hasonló a hasonlót vonzza. Ha feldobott, lelkes, szenvedélyes, vidám, jókedvű, elfogadó és elégedett vagy, pozitív  energiát sugárzol magadból. Ha viszont unatkozol, szorongsz, idegeskedsz, dühöngsz, tépelődsz vagy szomorkodsz, negatív  energiát bocsátasz ki. Az univerzum — a Vonzás Törvényének megfelelően — mindkét rezgésfajtára készségesen reagál. Nem mérlegeli, hogy melyik lenne előnyösebb a számodra: csupán arra az energiára ad választ, amit te magad teremtesz, és még többet küld belőle. Azt kapod vissza, amit adsz. Mindaz, amit egy adott pillanatban gondolsz és érzel, tulajdonképpen kérés az univerzumhoz, hogy még többetkapj ugyanabból. Mivel az energiarezgéseid a velük egy frekvencián lévőenergiát vonzzák, mindig ügyelned kell arra, hogy az energiáid, a gondolataid és az érzéseid egy hullámhosszon legyenek azzal, amit tenni és tapasztalni szeretnél. Rezgéseidnek összhangban kell lenniük mindazzal, amit beszeretnél vonzani az életedbe. Ha szeretetre és boldogságra vágysz, a szeretet és a boldogság rezgési frekvenciájára kell ráhangolódnod. 
 
Egy érzékletes példával élve, ez az egész olyan, mint a rádióhullámok sugárzása és vétele. A frekvenciádnak illeszkednie kell a vágyott dolog frekvenciájához. Ha a 98,7-es hullámhosszra állítod be a rádió keresőjét, hiába várod, hogy megszólaljon a 103,3-on sugárzó adó műsora. Ez lehetetlen. Ugyanígy a te energiádnak is összhangban kell lennie a választ kibocsátó energiájával. Vagyis ahhoz, hogy pozitív energia áramoljon feléd, pozitív frekvenciára kell ráhangolódnod. 
 
A hangvilla is remek példa erre. Amikor megszólaltatsz egy hangvillát, az egy adott hangot vagy rezgést bocsát kimagából. Egy hangvillákkal teli szobában csak azok a hangvillák veszik át a rezgést, amelyek pontosan ugyanarraa frekvenciára vannak hangolva. Automatikusan reagálnak a nekik megfelelő rezgésre. Neked tehát nincs más teendőd, mint hogy ráhangolódj  vágyaid tárgyának frekvenciájára. A boldog jövő érdekében a pozitív tartományban kell tartanod az energiáidat, a gondolataidat és az érzéseidet. Csak akkor vagy képes uralni a gondolataidat és az érzelmeidet, és csak akkor tudsz folyamatosan azonos hullámhosszon lenni azzal, amire vágysz, ha nem ösztönösen, hanem tudatosan reagálsz életed történéseire. 
 
Az emberek zöme automatikusan és zsigerből reagál a körülötte zajló eseményekre. Tegyük fel, hogy nehéz napod volt, defektet kaptál, vagy valaki igazságtalanul bánt veled. Te pedig negatív gondolatokkal és érzelmekkel válaszolszezekre a helyzetekre. Dühöngsz, elkeseredsz vagy felizgatod magad. Ilyenkor nem tudatosan, hanem ösztönösen  reagálsz, ezáltal a negatív töltésű gondolataid és érzelmeid automatikusan még több negatív élményt kérnek az univerzumtól. Annak érdekében, hogy kedvezőbben alakuljanak a dolgaid, másképpen, tudatosabban és pozitívabban kell reagálnod.
 
„Ha azt teszed, amit mindig is tettél, azt kapod, amit mindig is kaptál.” Anthony Robbins 
 
Ha egyszer sikerül megértened a Vonzás Törvényének működését, máris hozzá foghatsz, hogy tudatosan és minden akaratodat latba vetve jobb életet teremts magadnak. Te döntöd el, hajlandó vagy-e másképpen reagálni a nap eseményeire.Te döntöd el, hajlandó vagy-e másképp gondolkodni.
Te döntöd el, hajlandó vagy-e azokra a dolgokra összpontosítani, amelyeket az életedbe akarsz vonzani.
Te döntöd el, kellemes élményekkel akarod-e gazdagítani a napjaidat. Te döntöd el, hogy gondolataid és érzelmeid tudatos alakításával részt veszel-e a saját jövőd megteremtésében.

„Jövődet a ma, nem pedig a holnap történései alakítják.” Robert Kiyosaki 

„Az univerzum maga a változás; az életünk olyan, amilyenné a gondolataink teszik.” Marcus Aurelius Antoninus  

Várd a csodát! A Vonzás Törvénye végtelen  lehetőségeket, végtelen gazdagságot és végtelen  boldogságot kínál számunkra. Nem ismer akadályt, és minden tekintetben képes változást hozni az életünkbe. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Jack Canfield: Élj A Vonzás Törvénye Szerint!

Related posts

Napi hála: Köszönöm,hogy részese lehetek ennek a csodának

Sandal

Az Univerzum támogat téged: Jelek jelentése 2.rész

admin

Spirituális gyakorlatok: Az idő befolyásolása-Az idő sűrítése /gyakorlat/

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .