Az ErőGondolat teremtő erejeRhonda ByrneSpirituális idézetekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretetVonzás Törvénye

A világegyetem leghatalmasabb erejét használod

A világegyetem leghatalmasabb erejét használod

Az élet egyszerű. Csupán kétféle dolog alkotja – pozitív dolgok és negatív dolgok. Életed minden területe, legyen szó egészségről, pénzről, kapcsolatokról, munkáról vagy boldogságról, számodra vagy kedvező, vagy kedvezőtlen. Vagy van pénzed, vagy nincs. Vagy egészséges vagy, vagy nem. Kapcsolataid vagy boldogok, vagy nehézségekkel terheltek. A munkád vagy érdekes és sikeres, vagy kudarcélményektől hemzseg. Vagy kicsattansz a boldogságtól, vagy az esetek nagy részében nem érzed jól magad. Jó éveid vannak, vagy rossz éveid, jó idők járnak rád vagy rosszak, jó napjaid vannak, vagy rosszak. Ha több a negatív dolog az életedben, mint a pozitív, akkor valami nagyon nincs rendben, te pedig tisztában vagy ezzel. Látod magad körül a boldog és elégedett embereket, akiknek az élete tele van nagyszerű dolgokkal, és valami azt súgja, hogy mindezt te is megérdemled. 

 
És igazad van: valóban olyan életet érdemelsz, ami túlcsordul a jótól. 
 
A legtöbb ember, akinek nagyszerű az élete, nem tudja,mit is tett pontosan annak érdekében, hogy így legyen. De mindannyian tettek valamit. Használták az erőt, amely azéletben minden jó forrása… Kivétel nélkül minden ember, akinek nagyszerű az élete, a szeretetet használta, hogy ezt elérje. Az erő, amiből minden jó és pozitív dolog származik, nem más, mint a szeretet! 
 
A szeretet a legrégebbi idők óta a nagy vallások, a nagy gondolkodók, filozófusok, próféták és vezetők központi témája. Csakhogy sokan nem értjük igazán bölcs szavaikat. Jóllehet ezek az emberek a kortársaiknak címezték tanításaikat, egyetlen igazságuk és a világnak szóló üzenetük még ma is ugyanaz:
Szeress, mert ha szeretsz, a világegyetem leghatalmasabb erejét használod.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Rhonda Byrne: Az erő

Related posts

Befolyásolhatunk másokat a kívánságunkkal?

Sandal

Aura gyakorlatok: A külső energiák behatolásának érzékelése az auratérben

Sandal

111Hz – Isten frekvencia, sejt regeneráció, mély meditáció ~ meditációs zene

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .