ÉrdekességekRejtélyek/TitkokRejtélyes történetek

A titokzatos kék ruhás hölgy

A titokzatos kék ruhás hölgyA katolikus egyház krónikája rengeteg, dokumentumokkal alátámasztott csodát jegyzett fel, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a parapszichológusok körében. Mennyiség tekintetében azonban kevés spirituális pályafutás versenyezhet a kék ruhás hölgy, Suor María Coronel de Agreda életével. Saját bevallása szerint 1620 és 1631 között úgy 500-szor jelent meg egyszerre két helyen. A hölgy 1602-ben született Spanyolországban. Már gyermekkorában is voltak élénk víziói. Tizenévesen könnyedén esett transzba. Fiatalkorában lépett az agredai Szeplőtelen Fogantatás ferences rendbe. Itt igen szigorú életvitelt választott. Gyakran böjtölt, sokszor nem aludt éjjel, és korbácsolta magát.
 
Ebben az időszakban gyakran előfordult, hogy válaszolt mások kimondatlan gondolataira és törékeny teste a föld felett lebegett. Ismertté azonban az a képessége tette, hogy képes volt egyszerre több helyen megjelenni.
 
Kísértetszerű lénye az Atlanti-óceánon átrepülve a 17. századi Nyugat-Texasban jelent meg, ahol szinte teljesen meztelen rézbőrűek testi és lelki bajait orvosolta.
 
Az összes indián törzs közül a jumanókról tudunk a legkevesebbet, akik a Rio Grande környékét népesítették be.
 
Amikor a spanyolok megjelentek Mexikóból, Alonzo de Benavides ferences szerzetes talált rájuk. Meglepődve tapasztalta, hogy a vadászó, gyűjtögető életmódot folytató jumanók már keresztények. Állításuk szerint egy titokzatos kék ruhás hölgy térítette meg őket, ápolta sebeiket és megismertette őket Jézus tanításaival.
Spanyolországból hazatérve hallott Suor María csodáiról, és amikor személyesen is elment hozzá, feltűnt neki, hogy a rendbéliek kék ruhát viselnek.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

jelensegek.hupont

Related posts

A párhuzamos világok léteznek és ez hamarosan igazolható lesz

Sandal

Ellopták II. János Pál pápa vérét

Sandal

Ismeretlen lényeket és mintákat ábrázoló sziklarajzokat találtak egy karib szigeten

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .