Kyle GrayMegbocsátásSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A megbocsátás ajándék

A megbocsátás ajándékAmikor a „megbocsátás” szóval találkozol, jó esély van rá, hogy egy múltbéli vagy jelenlegi helyzetre irányul a figyelmed. Ennek oka: tudod, hogy megbocsátásra van szükséged, de talán ellenállsz neki. A megbocsátás egy összetett folyamat. Nem könnyű megmagyarázni vagy megtapasztalni, de kétségtelenül szükséges a rezgésszint emeléséhez. Ez mindenkinek mást-mást jelenthet, de számomra elsősorban erről szól: nem hagyom, hogy egy múltbéli helyzet befolyásolja a jelenlegi boldogságomat. A megbocsátás nem jelent felejtést – sokkal inkább annak kijelentése, hogy egyszer valami megtörtént, de az már nem te vagy, aki akkor voltál, és már nem ott vagy, ahol akkor voltál. Bizonyos szempontból olyan, mintha egy régi fényképet nézegetnénk. Talán egy színtelen, fekete-fehér kép: ahogy ott látod rajta magadat, már egy teljesen idegennek tűnő valakit látsz.
Ha van valami az életedben, amiről tudod, hogy megbocsátásra szorul, te azonban ellenállsz, annak számos oka lehet. Például az, hogy egy részed úgy érzi: az a személy, akinek meg kellene bocsátanod, nem érdemli meg. Hadd mondjam el: a megbocsátás nem arról szól, hogy valaki megérdemli-e, vagy sem. A lényeg az, hogy amikor nem bocsátasz meg, az egyetlen ember, aki szenved, az te vagy. A múlt bajaihoz való ragaszkodás fájdalmas és kimerítő. Ne hagyd, hogy mások hibái akadályozzák a boldogságodat. Töröld ki ezeket a rezgésedből egyszer s mindenkorra!
Ha pedig te vagy az a valaki, akinek nem tudsz megbocsátani, tudatosítsd magadban, hogy mindazt, amit ma tudsz, nem  tudnád, ha a múltban nem követted volna el azokat a hibákat. Teljesen más ember vagy, mint aki akkor voltál. Most azon munkálkodsz, hogy céltudatos életet élj és változást tudj elérni. Megérdemled, hogy szabad légy. A megbocsátás egy szerves folyamat. Ahhoz, hogy megtapasztald, csak hajlandóságot kell érezned, a többi pedig megy magától. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Egészségre vonatkozó megerősítések

admin

A legtöbb ember az egész életét saját gondolatainak rácsa mögé zárva éli le

admin

José Rodriguez dos Santos: Az isteni formula – Einstein utolsó üzenete

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .