Spirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A lélek mélyéről fakadó erő: a külső világ belső világunk tükröződése

A lélek mélyéről fakadó erő-a külső világ belső világunk tükröződése A belső világunk mélyén végtelen bölcsesség található, ami minden kérdésünkre választ tud adni. Ez a bölcsesség nem más, mint a tudatunkban meghúzódó potenciál, amelyhez hozzáférhetünk, ha megfelelően hangolódunk rá. Amikor ránézünk a körülöttünk lévő világra, valójában saját belső valónkat (is) láthatjuk visszatükröződni. Ez a gondolat mélyen gyökerezik a spirituális tanításokban, és rámutat arra, hogy a külső tapasztalataink, az emberek és az események mind csak tükrözik azt, ami bennünk rejlik. Illetve azt, ami globálisan az emberek gondolataiban megteremtődik.

A belső erő nem más, mint a lélek ereje, ami megtart bennünket a nehézségek közepette, és segít kitartani a céljaink mellett. A spirituális úton járva észrevesszük, hogy amikor belső erőnk ébred, mindenre képessé válunk. A meditáció, a belső csend és a tudatosság által erősítjük ezt a belső erőt, és ez segít abban, hogy egységben legyünk önmagunkkal és az univerzummal.

Ha belső erőnket pozitív energiákkal és gondolatokkal tápláljuk, az megerősíti a külső világban való cselekedeteinket is. A belsőnkben található tárház minden fontos dolognak és szenvedélynek az otthona, amit szeretnénk külső világunkban is megteremteni. Olyan dolgokat vonzhatunk be az életünkbe általa, amire teljes szívből vágyunk és amiket mélyen érzünk magunkban, hogy igenis megérdemeljük. Ha megtaláljuk és kifejezzük saját belső értékeinket és szenvedélyeinket, azok az életünkbe fognak áramlani.

Az a csodálatos dolog, hogy amikor felismerjük ezeket a dolgokat, azok a külső világban is alakot öltenek egy idő után. Amikor pozitív energiákat és gondolatokat sugározunk, vonzzunk magunkhoz a hasonló energiákat és lehetőségeket. És ha kitartóak vagyunk a céljaink felé, azok valóra válnak.

Ezért fontos, hogy a belső világunkat tudatosan alakítsuk és hozzuk egyensúlyba. Hangolódjunk rá a belső bölcsességünkre, erősítsük a bennünk lévő potenciálokat, erősségeket, képességeket, és ismerjük fel azokat a dolgokat, amik valóban fontosak és szenvedélyesen érdekelnek bennünket. Amikor ezt tesszük, megtapasztaljuk, hogy a külső világ visszatükrözi azt, ami belül van, és képesek vagyunk úgy megteremteni életünket, ahogy azt elképzeltük. A vonzás törvénye csak egy eszköz a kezünkben, hogy a belső világunkat kibontakoztassuk és a külső világban is érvényesítsük. Legyünk tudatosak és hittel telve éljünk, és azokra a dolgokra koncentráljunk, amik tényleg fontosak számunkra. 
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
www.fenyorveny.huwww.angyalokfenye.hu /  www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

 

Related posts

Ahhoz, hogy tegyél valamit

Sandal

Az Erő pontokba szedve

Sandal

Szellemi törvények: Az újjászületés törvénye avagy az ember hét születése

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .