Kyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A hang rezgése

A hang rezgéseA hang rendkívül erőteljes eszköz, mert amikor létrehozzuk vagy elér hozzánk, összekapcsolódunk a rezgés energiájával. Amikor egy tárgy rezeg, az mozgást hoz létre a körülötte lévő molekulákban, amelyek egymásnak ütköznek, ami szintén rezgést hoz létre, és ez a reakció hozza létre a hangot. A hang egyértelmű fizikai változást idéz elő a testben. Amikor megtudtam, hogy az emberi szívverés a hallott zene tempóját követi, egyáltalán nem lepődtem meg, hiszen a rezgés az Univerzum nyelve. Amikor észleljük a hangokat, a teremtés energiájával lépünk kapcsolatba, és amikor hangokat adunk ki, a bennünk szunnyadó spirituális energiákat stimuláljuk, amelyek támogathatnak minket az utunkon. Bizonyos hangok, különösen az alább felsoroltak, arról is ismertek, hogy stimulálják a bolygóideget, amely a leghosszabb koponyaideg, és létfontosságú a légző- és emésztőrendszer információellátásában, miközben a szívritmust is szabályozza.
Sok holisztikus szemléletű gyógyító úgy véli, hogy ez a kulcs a jóllétünkhöz. Számos keleti hiedelemrendszer szerint kezdetben volt egy hang, ami stimulálta a teremtést. Az elképzelés hasonló ahhoz, amit a tudósok ősrobbanásnak neveznek, mert az a gigantikus robbanás az Univerzum szívében egy rezgés volt, ami elképzelhetetlen erővel robbant ki, anyagot teremtett, majd kifelé kényszerítve azt, galaxisok milliárdjait hozta létre.

A teremtés hangja az „Om” volt (a hindu hagyomány szerint), amit „Aum”-nak, „Hum”-nak (buddhizmus), vagy „Ong”-nak (kundalini jóga) is írnak, de vannak, akik az „Ah” energiájához (a megkönnyebbülés sóhaja), vagy a „Hmmm”-höz kapcsolják, ami egy zümmögő méh hangja. Az ősi mesterek és jógik tudták, hogy amikor összeköttetésben vannak a hanggal, a teremtés tiszta, isteni energiájához kapcsolódnak. Ezért kezdték el használni a kántálást a spirituális gyakorlatukban, és ezáltal jutottak el a spirituális felszabaduláshoz. Amikor kántálsz, vagy tudatosan hangot adsz ki, összekapcsolódsz az Univerzum végtelen sok lehetőségével, és a teremtés erejét hozod létre. Felidéződik benned isteni eredeted, és tudod, hogy minden lehetséges. Meghívlak, hogy kapcsolódj a hang rezgéséhez, hogy felszabadítsd az Univerzum benned nyugvó erejét.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Gondolatok negatív érzelmek kezelésére: Düh

Sandal

Amint vetünk, úgy aratunk

admin

Napi hála: Az öröm áldása van rajtam

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .